Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rubino“ futbolo komandą skraidinęs lėktuvas leidosi avariniu būdu

Lėktuvas „Jak-42“, kuriuo skrido Kazanės „Rubino“ futbolo klubo futbolininkai ir treneriai, penktadienio rytą dėl vieno variklio gedimo buvo priverstas leistis avariniu būdu.
Kazanės „Rubino“ futbolininkai
Kazanės „Rubino“ futbolininkai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Rusijos naujienų agentūra „Interfax“, lėktuvas išskrido iš Kazanės į Maskvą, tačiau 10.47 val. vietos laiku buvo priverstas vėl leistis Tatarstano sostinėje. Per incidentą niekas nenukentėjo. Priminsime, kad Kazanės „Rubine“ žaidžia ir lietuvis vartininkas Giedrius Arlauskas.

Be ekipažo, aviakompanijai „Tulpar“ priklausančiu lėktuvu iš viso skrido 41 žmogus. Kaip papasakojo „Rubino“ spaudos tarnybos vadovas Maksimas Lopuchovas, po 40 minučių skrydžio sustojo vienas iš trijų „Jak-42“ variklių. Tada pilotai priėmė sprendimą lėktuvą apsukti ir grįžti į Kazanės oro uostą.

Kompanija „Tulpar“ klubui pažadėjo kuo greičiau suremontuoti gedimą ir nuskraidinti futbolininkus į Maskvą. „Rubino“ interneto svetainėje pranešama, kad futbolininkai penktadienį ketina treniruotis namuose, o vakare vėl mėgins išskristi į Rusijos sostinę.

Šeštadienį Kazanės klubas Maskvoje turi žaisti Rusijos futbolo čempionato 28-ojo turo varžybas su vietos „Dinamo“ komanda.

Pastaruosius dvejus metus iš eilės „Rubinas“ iškovojo Rusijos futbolo čempionų laurus, o šių metų čempionate kol kas užima trečiąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius