Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rungtynes su San Marinu stebėjusių sirgalių skanduotė: „Kiek jau galima būti „lochais“?“

Antradienį Europos futbolo čempionato atrankos rungtynėse su San Marinu Lietuvos rinktinė išplėšė pergalę 2:1, tačiau išsigelbėjo tik per pridėtą laiką. Tokiu rezultatu nepatenkti futbolo sirgaliai pradėjo piktas skanduotes.
Lietuva-San Marinas
Lietuva-San Marinas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Kiek jau galima būti „lochais“?“, – tokios skanduotės sklido iš Lietuvos rinktinės sirgalių tribūnos antrajame kėlinyje.

„Lauk iš rinktinės, lauk iš rinktinės. Pankratjevai, lauk iš rinktinės“, – kritiką Lietuvos rinktinės treneriui liejo sirgaliai.

Futbolininkams niekaip neįmušant įvarčio, sirgalių retorika tik aštrėjo ir virto necenzūriniais žodžiais.

Net ir Lukui Spalviui įmušus pergalingą įvartį sirgaliai nesustojo ir reikalavo Igorio Pankratjevo atsistatydinimo.

Antrojo kėlinio pradžia buvo tragiška Lietuvos rinktinei. 50 minutę San Marino futbolininkas D.Rinaldi atsidūrė vienas prieš Giedrių Arlauskį ir Lietuvos rinktinės vartininkas prasižengė bei gavo raudoną kortelę.

Negana to, jis aikštę paliko šlubuodamas. Į Lietuvos rinktinės vartus stojo Vytautas Černiauskas, kuris pakeitė Vykintą Slivką. Baudos smūgį atlikęs M.Vitaioli išlygino rezultatą. Jo stiprus smūgis skriejo tiesiai į mūsiškių sienelę, bet vienas lietuvių nuo kamuolio nusisuko, o šis įskriejo į vartus. V.Černiauskas net nespėjo sureaguoti.

Paskutinį kartą San Marino rinktinė įvartį įmušė 2013 metų rugpjūtį žaisdama su Lenkijos rinktine. Tuomet pasižymėjo Alessandro Della Valle.

Tiesa, tai nebuvo oficialios rungtynės. Atrankos rungtynėse San Marinas paskutinį kartą pasižymėjo 2001 metais – prieš 34 rungtynes. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius