-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ruošiasi naujoms pareigoms? D.Šemberas dalyvavo seminare apie sporto rinkodarą

Lietuvos sporto federacijų sąjunga (LSFS) ir Socialinės apsaugos ir darbo ministerija Kaune surengė dar vieną seminarų ciklo „Finansinio savarankiškumo ir bendradarbiavimo mechanizmų stiprinimas“ renginį.
Deividas Šemberas
Deividas Šemberas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Laikinojoje sostinėje susirinkę sporto specialistai vėl išgirdo 3 pranešimus. Lietuvos sporto universiteto kancleris Mindaugas Balčiūnas kalbėjo apie sporto klubų vystymą, metodus, būdus, kaip galima kurti rentabilią organizaciją ir naujausias pasaulio tendencijas.

LSFS generalinė sekretorė Agnė Vanagienė pristatė sporto organizacijų galimybes pasinaudoti ES struktūrinių fondų lėšomis, o Lietuvos sporto žurnalistų federacijos prezidiumo narys Dalius Matvejevas supažindino su komunikacijos planų rengimo principais.

Šį kartą LSFS surengto seminaro klausėsi apie 60 žmonių, tarp jų buvo įvairių sporto organizacijų vadovai ir net vienas geriausių visų laikų Lietuvos futbolininkų Deividas Šemberas.

„Baigiu sportinę karjerą, nežinia, kur toliau pasuks mano kelias, todėl svarstau įvairias galimybes, domiuosi įvairiomis sritimis. Žinios, kitų žmonių patirtis visada yra įdomūs ir naudingi, tad ir iš šio seminaro išvykau išgirdęs naujų ir įdomių dalykų, kurie pravers ateityje. Buvo tikrai įdomu, galiu tik padėkoti organizatoriams už renginį ir kvietimą“, - sakė D.Šemberas.

Futbolo kuluaruose vis garsiau kalbama, kad pakabinęs futbolo batelius ant vinies D.Šemberas turėtų tapti naujuoju A lygos prezidentu. Apie šią galimybę yra prasitaręs ir pats futbolininkas.

LSFS šiais metais surengė jau 6-ąjį seminarą apie sporto rinkodarą ir komunikaciją. Paskutinis seminaras planuojamas gruodžio mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius