Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos supertaurės finale „Zenit“ futbolininkai nugalėjo Maskvos CSKA klubą

Šiandien Rusijoje buvo žaidžiamas supertaurės mačas, kuriame susitiko Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Maskvos CSKA klubai. Šis mačas vyko neutraliame Krasnodaro „Kuban“ stadione, o rungtynės baigėsi minimalia „Zenit“ persvara 1:0.
Sankt Peterburgo ekipa triumfavo Rusijos supertaurės varžybose.
Sankt Peterburgo ekipa triumfavo Rusijos supertaurės varžybose. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

CSKA klubas rungtynes pradėjo geriau ir sukūrė keletą pavojingų progų, tačiau atakos smaigalyje atsidūręs Doumbia įvarčio nepelnė.

Vėliau Maskvos klubo puolėjas Vagneris Love‘as pavojingai galva smūgiavo iš arti, tačiau kamuolys skriejo šalia vartų. Po to V.Love‘as išbėgo vienas prieš vartininką, tačiau „Zenit“ gynėjų pastangomis nepataikė į vartus.

Tuo metu „Zenit“ sugebėjo atsakyti pavojingu Romano Shirokovo smūgiu iš toli, tačiau kamuolys praskriejo šalia virpsto.

Iki kėlinio pabaigos progų pasižymėti turėjo tiek CSKA, tiek „Zenit“ žaidėjai, tačiau abi komandos to nepadarė ir į rūbines patraukė esant lygiam rezultatui.

Antrame kėlinyje žaidimo tempas nelėtėjo, progų sukurta ne viena ir ne dvi: savo šansą turėjo Honda ir V.Love‘as, „Zenit“ žaidėjai Danny ir Aleksandras Kerzhakovas.

Visgi 73-ią minutę „Zenit“ sugebėjo pelnyti įvartį. Nuo atsarginių žaidėjų suolelio pakilęs ir aikštėje pasirodęs padarė Alexei Ionovas pasižymėjo gavęs Sergejaus Semako perdavimą.

CSKA per likusį laiką visaip bandė rezultatą lyginti, tačiau „Zenit“ atlaikė jų atakas ir teisėjo švilpukui paskelbus rungtynių pabaigą galėjo džiaugtis iškovota Rusijos supertaure. Verta paminėti, kad šį trofėjų „Zenit“ laimi antrą kartą (prieš tai taurę jie kėlė 2008-aisiais).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius