Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šachtar“ ir „Dinamo“ mačas Ukrainoje baigėsi žiauriomis muštynėmis

Ukrainos futbolo lygoje sekmadienį užfiksuotos didžiulės muštynės tarp Kijevo „Dinamo“ ir Donecko „Šachtar“ ekipų, kurių rungtynes laimėjo doneckiečiai 3:0. Po trečiojo įvarčio buvo apdaužytas „Šachtar“ narys Tarasas Stepanenka ir abiejų komandų futbolininkai susimušė.

Namų stadione, Lvove, rungtyniavę „Šachtar“ futbolininkai trečiąjį įvartį pelnė 78 min., kai pasižymėjo brazilas Eduardo.

Po komandos draugo įvarčio T.Stepanenka nubėgo prie „Dinamo“ sirgalių tribūnos ir kelis kartus pabučiavo ant savo marškinėlių esantį „Šachtar“ herbą.

Tai tiesiog įsiutino aikštėje savo varžovų negalėjusius įveikti „Dinamo“ žaidėjus, kurie užsipuolė T.Stepanenką. Šis buvo grubiai apstumdytas ir parblokštas ant žemės, o netrukus kilo masinės muštynės.

T.Stepanenka po mačo Ukrainos žiniasklaidai pasakė, kad jo draugystė su Andrejumi Jarmoilenka yra baigta. „Dinamo“ puolėjas buvo vienas tų, kurie puolė stumdyti „Šachtar“ narį.

VIDEO: Donecko „Šachtar“ ir Kijevo „Dinamo“ rungtynės baigėsi masinėmis muštynėmis

Įdomu, kad teisėjas iš aikštės aprimus muštynėms išvarė tris žaidėjus. T.Stepanenką, kuriam parodė antrą rungtynėse geltoną kortelę, jo komandos draugą Ivaną Rakickį, kuris į muštynes įsijungė nuo suolo, ir tik vieną „Dinamo“ žaidėją – A.Jarmoilenką. Išvarytas buvo ir Donecko ekipos treneris Mircea Lucescu.​

Ukrainos žiniasklaida itin plačiai aptaria šį įvykį, mat komandų atstovai yra Ukrainos futbolo rinktinės, kuri netrukus žais Europos čempionate, nariai. Ar įmanoma greitai užmiršti šias muštynes ir kartu žaisti vienoje komandoje?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius