Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savitvardą praradęs Giedrius Arlauskis žurnalistui: „Pirma ateik į aikštę ir paspirk kamuolį“

Lietuvos futbolo rinktinė Vilniuje rengiasi paskutinėms atrankos į „Euro 2016“ rungtynėms su Anglija. Sekmadienį surengtoje spaudos konferencijoje pagrindinis nacionalinės komandos vartininkas Giedrius Arlauskis išsakė viską, ką mano apie Lietuvos žiniasklaidą.
Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Visi puikiai žinome, kaip lietuviai myli krepšinį ir nemyli futbolo. Tikrai mes turime savo fanus, mes žinome tikruosius fanus, kurie mus palaiko, kurie mumis tiki“, – paklaustas apie savo frazę, kad Lietuva tik krepšinio šalis, atsakė Giedrius Arlauskis.

G.Arlauskio išsišokimo video žiūrėkite čia.

Futbolininkui nepatiko prašymas paaiškinti, kodėl jis mano, kad lietuviai myli tik krepšinį, o futbolo nemyli: „Kodėl jūs manęs to klausiate? Norite dabar parašyti dar vieną skambią antraštę?“

Ar Lietuva tikrai nemyli futbolo? Jei nemylėtų, žiniasklaida nerašytų, žmonės į stadioną neateitų, ar ne? – žurnalistas paklausė G.Arlauskio.

Nors LFF atstovas spaudai nenorėjo, kad futbolininkas atsakinėtų į šį klausimą, G.Arlauskis pageidavo pateikti atsakymą.

„Pastaruoju laikotarpiu nėra nė vieno normalaus straipsnio, kuris pagirtų rinktinę, kuris palaikytų mus esant sunkioms situacijoms. Aš galiu pasakyti, kad myliu futbolą, tai yra mano darbas ir į rinktinę atvažiuoju padėti, aš myliu futbolą.

Iš kai kurių žmonių, iš žurnalistų aš nejaučiu meilės, visi ieško tik kaip kažką blogo parašyti, o ne palaikyti. Palaikymo mes nejaučiame, jie daro meškos paslaugą ir net sirgalius nuteikia prieš mus“, – sakė G.Arlauskis.

„Kad jūs taip žaistumėte, kaip kalbate“, – nuskambėjo spaudos konferencijų salėje.

Po šios frazės Lietuvos rinktinės vartininkas nesusitvardė ir išeidamas iš spaudos konferencijų salės pažėrė profesionalui nelabai tinkamų frazių: „Kas čia taip pasakė? Nori man kažką pasakyti? Ateik į aikštę, paspirk kamuolį ir pažiūrėsim.“

15min.lt primena, kad Lietuvos rinktinės vairininkas Igoris Pankratjevas per šį atrankos ciklą tapo visų laikų blogiausiu treneriu, skaičiuojant pergales.

Vilniuje vykusiose atrankos ciklo rungtynėse su San Marinu rugsėjo 8 dieną Lietuvos rinktinės sirgaliai nušvilpė mūsų futbolininkus, skandavo juos įžeidžiančias skanduotes.

15min.lt nė viename straipsnyje nepateikė nepagrįstos kritikos patiems futbolininkams, tačiau ne kartą kritikavo LFF vadovus ir rinktinės trenerį I.Pankratjevą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius