-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Seras Alexas Fergusonas: laukia fantastiškas finalas

„Manchester United” klubo treneris seras Alexas Fergusonas po vakar vykusių UEFA Čempionų lygos atsakomųjų pusfinalio rungtynių su Gelzenkircheno „Schalke“ teigė, jog laukia fantastiškas finalas.
Seras Alexas Fergusonas
Seras Alexas Fergusonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vakar „raudonieji velniai” savo žiūrovų akivaizdoje žaisdami nestipriausios sudėties rezultatu 4:1 nugalėjo „Schalke“ futbolininkus ir bendru rezultatu 6-1 pateko į finalą, kur žais su „Barcelona”.

„Aš manau, kad tai bus fantastiškas finalas. Mes dar turime kelias savaites iki įspūdingo reginio, todėl manau, jog jam galime tinkamai pasiruošti”, – kalbėjo treneris Fergusonas.

„Dabar turime didelį pranašumą, jog galėsime finale verstis kone su visais savo žaidėjais. Pagrindinės sudėties futbolininkai nėra patyrę traumų, ne taip, kaip 2009-aisiais metais vykusiame finale.”

„Šiame turnyre žaidžia geriausios pasaulio komandos, todėl patekti į finalą yra didelė garbė. Vis tik mes suprantame, kad finalas dar nėra mūsų stotelė. Mums dar reikia jį laimėti”, – baigė škotas.

Priminsime, kad Čempionų lygos finalas vyks gegužės 28-ą dieną, šeštadienį. Jis bus žaidžiamas Anglijos sostinėje Londono „Wembley” stadione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius