Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Serie A“ autsaideriai „Inter“ gynybą pavaišino keturiais įvarčiais ir šventė pergalę

Italijos „Serie A“ futbolo pirmenybėse netikėtą ir labai skaudų pralaimėjimą patyrė Milano „Inter“ klubas. Net trys iš penkių sekmadienį žaistų penktojo rato rungtynių baigėsi vienodais rezultatais 1:1.
Albinas Ekdalis džiaugiasi įvarčiu
Albinas Ekdalis džiaugiasi įvarčiu / „Scanpix“ nuotr.

Sezoną dviem pergalėmis ir dviem lygiosiomis pradėję „Inter“ futbolininkai savo žiūrovų akivaizdoje patyrę tikrą pažeminimą. Iki tol vos tašką per ketverias rungtynes sukrapščiusi ir „Serie A“ dugne buvusi „Cagliari“ Milane šventė pergalę net 4:1 (4:1).

Marco Sau 10-ąją minutę įmušė pirmąjį įvartį, tačiau vienas „Inter“ lyderių Pablo Osvaldo po 8 min. atstatė pusiausvyrą. Vis dėlto, Yuto Nagamoto per dvi minutes kėlinio viduryje gavo dvi geltonas korteles ir buvo išvytas iš aikštės, o „Cagliari“ pažėrė įvarčių.

Saugas Albinas Ekdalis įmušė tris kartus – 24, 34 ir 44 minutėmis ir pasiuntė „Inter“ į nokdauną, iš kurio ekipa taip ir nešlipo. Persvara galėjo būti ir didesnė, tačiau 43 min. Andrea Cossu neįmušė 11 metrų baudinio.

Prieš rungtynes paskutinėje vietoje buvę „Cagliari“ futbolininkai po pergalės pakilo net iki 14-osios vietos, o „Inter“ yra aštuntas.

Kiti rezultatai:

„Sassuolo“ – „Napoli“ 0:1

„Torino“ – „Fiorentina“ 1:1

„Cesena“ – „Milan“ 1:1

„Chievo“ – „Empoli“ 1:1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius