Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Serie A“: „Milan“ ir toliau grimzta žemyn, „Juventus“ ir „Napoli“ vėl laimėjo

Trys rungtynės šeštadienį sužaistos Italijos „Serie A“ futbolo pirmenybių vienuoliktajame ture. Eilines pergales iškovojo šalies čempionas Turino „Juventus“ ir „Napoli“, o „Milan“ patyrė dar vieną nesėkmę.
„Fiorentina“ triumfas
„Fiorentina“ triumfas / „Scanpix“ nuotr.

„Milan“ futbolininkai rungtynėse namuose patyrė jau penktąjį pralaimėjimą šį sezoną per vienuolika susitikimų ir liko tūno tik dešimtoje turnyro lentelės vietoje. „Milan“ ekipą 2:0 (1:0) įveikė Florencijos „Fiorentina“, kuri šoktelėjo į ketvirtąją poziciją.

Milano ekipos nuo pralaimėjimo neišgelbėjo nei į aikštę grįžęs Mario Balotelli, o komandos aistruoliai vis garsiau reikalauja trenerio Massimiliano Allgeri galvos. Pranešama, kad po antrojo svečių įvarčių iš stadiono išėjo „Milan“ prezidentas Adriano Galliani, kas gali reikšti M.Allgeri karjeros pabaigą Lombardijos ekipoje.

Massimiliano Allegri laukia sunkios dienos
Massimiliano Allegri laukia sunkios dienos

„Fiorentina“ ekipai pergalę atnešė Juano Vargaso (27 min.) ir Borja Valero (72 min.) įvarčiai. Tai buvo vieninteliai du svečių smūgiai į vartų plotą iš trijų bandymų. Tuo tarpu šeimininkai atliko net 18 smūgių, tačiau tik vienas skriejo į vartų plotą.

Per pastarąsias penkerias rungtynes Italijos pirmenybėse „Milan“ laimėjo tik sykį, kartą sužaidė lygiosiomis ir patyrė tris nesėkmes.

Pergalę išvykoje iškovojo „Juventus“ klubas, kuri po vienintelio Paulo Pogba  įvarčio 77 min. 1:0 įveikė „Parma“.

Trečiose rungtynėse koja kojon su Turino klubu žengianti „Napoli“ ekipa namuose 2:1 (2:1) įveikė „Catania“. Įvarčius Neapolio ekipai pelnė Jose Callejonas (15 min.) ir Marek Hamšikas (20 min.), o rezultatą sušvelnino Lucasas Castro (25 min.).

Po šių rungtynių „Napoli“ ir „Juventus“ klubai, turintys po 28 taškus jau penkiais atsilieka nuo visas 11 mačų laimėjusios „Roma“ vienuolikės. „Fiorentina“ su 21 tašku yra ketvirta, bet ją sekmadienį galės aplenkti Milano „Inter“ ir „Verona“ ekipos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius