Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stankevičius – „Sevilla“ futbolo klubo taikiklyje?

Geriausias 2009 metų Lietuvos futbolininkas Marius Stankevičius gali tapti sausio mėnesio Vakarų Europos žaidėjų turgaus dalyviu. Anot pranešimų Ispanijoje, į Genujos „Sampdoria“ gynėją taikosi „Sevilla“ klubas.
Pergales „Sampdoria“ ir „Livorno“ klubai šventė be lietuvių pagalbos – M.Stankevičius (nuotr.) nežaidė dėl diskvalifikacijos, o T.Danilevičius aikštelėje nepasirodė trenerio sprendimu
„Sampdoria“ gynėjas M.Stankevičius sudomino žinomą ispanų komandą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sevilijos dienraštis „Diario de Sevilla” paskelbė, jog „Sevilla” ekipa norėtų šešiems mėnesiams  iš italų „Sampdoria” pasiskolinti M.Stankevičių su galimybe vėliau perpirkti lietuvio sutartį.

Dienraštis tikina, jog tokią informaciją sužinojo iš „labai artimų deryboms šaltinių”.

Teigiama, kad M.Stankevičius Ispanijos klube pakeistų Sergio Sanchezą Ortegą. Prieš kelias dienas paskelbta, jog šis futbolininkas dėl širdies ligos turi bent laikinai sustabdyti bet kokią sportinę veiklą.

„Diario de Sevilla” teigimu, apie galimą naujoką užsiminė klubo vadovas Jose Maria del Nido ir ekipos vyriausiasis treneris Manolo Jimenezas.
 

28 metų M.Stankevičius į „Sampdoria” persikėlė 2008 metais iš „Brescia” klubo. Šį sezoną gynėjo arba saugo pozicijose žaidžiantis lietuvis buvo pagrindinės sudėties narys ir su Genujos komanda Italijos „Serie A” žengia netoli pirmojo ketverto.

Su „Sevilla” ekipa neseniai buvo siejamas ir vartininkas iš Lietuvos Giedrius Arlauskis, kuris su Urzičenio „Unirea” Čempionų lygoje kartą parklupdė ispanų klubą.

Čempionų lygos aštuntfinalyje „Sevilla” komandos laukia dvikova su Deivido Šembero atstovaujamu Maskvos CSKA klubu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius