Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Startavo Lietuvos salės futbolo čempionatas

Savaitgalį trejomis rungtynėmis Vilniuje ir Kazlų Rūdoje prasidėjo 2011-2012 metų Lietuvos salės futbolo A lygos pirmenybės. Pirmąją čempionato pergalę iškovojo Vilniaus „Bekento“ futbolininkai, praeitų metų čempionai „Nautara“ po atkaklios kovos įveikė „Snorą“, o dramatiškoje dvikovoje Kazlų Rūdoje vietos „SC-STIHL“ sužaidė lygiosiomis su „Penalty.lt“.
Kauno futbolininkai ketvirtą kartą iš eilės tapo šalies čempionais.
Čempionė Kauno „Nautara“ startavo pergale. / KAFF nuotr.

Jau antrus metus iš eilės salės A lygos sezono atidarymo rungtynėse pergalę iškovojo Vilniaus „Bekentas“.  Sostinės atstovai užtikrintai 5:1 įveikė Kauno „Viči“ komandą, rašo LFF.

Pirmojo sezono įvarčio autoriumi tapo rezultatyviausiasšių metų paplūdimio futbolo A lygos Vasilijus Novičkovas.

Sekmingai sezoną pradėjo praeitų metų salės futbolo čempionai Kauno „Nautaros“ futbolininkai, kurie išvykoje po atkaklios kovos palaužė Vilniaus „Snoro“ komandos pasipriešinimą.

Ilgą laiką varžovų vartus šturmavę kauniečiai pagaliau pasižymėjo tik likus kelioms minutėmis iki pertraukos po Artūro Karmazino smūgio. Antrojo kėlinio pradžioje į Tomo Nemanio įvartį „Snoras“ netrukus atsakė Andžejaus Vilkickio smūgiu, bet netrukus pasižymėjo A.Šteinas. Rungtynių pabaigoje kauniečiai dar padidino savo persvarą iki 5:2.

Įvarčių lietų ir tikrą futbolo trilerį išvydo į Kazlų Rūdos sporto centrą susirinkę žiūrovai. Šeimininkų komanda pirmavusi visų rungtynių metu susitikimo pabaigoje išleido pergalę iš savo rankų. Pirmajame kėlinyje visi įvarčiai buvo pelnyti Kazlų Rūdos „SC-STIHL“ žaidėjų. Jų ekipai pirmąjį įvartį šiame sezone pelnė Audrius Markevičius, o vėliau tas pats žaidėjas įsimušė įvartį į savo vartus, bet kėlinio pabaigoje Artūras Rimkevičius atstatė šeimininkų pusiausvyrą.

Po pertraukos šeimininkai savo pranašumą padidino iki dviejų įvarčių persvaros, tačiau svečiai iš sostinės nesiruošė pasiduoti ir rezultatą išlygino. 30-ą minute A.Rimkevičius pelnė savo trečiąjį įvartį šiame mače ir vėl išvėdė „SC-STIHL“ ekipą į priekį. Vis tik kai jau atrodė, kad šeimininkai švęs pergalę, lygiąsias 5:5 „Penalty.lt“ ekipai išplėšė Vaidas Garšvinskas.

Kitas A lygos turas bus žaidžiamas lapkričio 19-20 dienomis.

Salės futbolo čempionatas
Vieta Komanda R. P. Lg. Pr. Įv.sant. Taškai
1. Vilniaus „Bekentas“ 1 1 0 0 +4 3
2. Kauno „Nautara“ 1 1 0 0 +3 3
3. „Penalty.lt“ 1 0 1 0 0 1
4. „SC-STIHL“ 1 0 1 0 0 1
5. Vilniaus „Snoras“ 1 0 0 1 -3 0
6. Kauno „Viči“ 1 0 0 1 -4 0

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius