Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sutartį su „Manchester United“ netrukus pratęs ir Rio Ferdinandas

„Manchester United“ ekipos vidurio gynėjas Rio Ferdinandas netrukus gali pasekti Ryano Giggso pavyzdžiu ir pratęsti sutartį su ekipa – taip teigė vyriausiasis komandos treneris seras Alexas Fergusonas.
Rio Ferdinandas
Rio Ferdinandas / PA/„Scanpix“ nuotr.

Dabartinė 34 metų futbolininko sutartis baigia galioti šią vasarą, tačiau jis jau yra išreiškęs norą pasilikti „raudonųjų velnių“ ekipoje, o A.Fergusonas per artimiausias savaites gali išpildyti šį gynėjo troškimą.

„Didelė tikimybė, jog taip gali įvykti, – spaudos konferencijoje kalbėjo ilgametis „Manchester United“ strategas. – Tai turėtų būti sutvarkyta iki vasaros. Ferdinandui šis sezonas klostosi sėkmingai.

Jis tinkamai save prižiūrėjo ir mes prie to prisidėjome. Rio nežaidžia kiekvienų rungtynių tokiu pačiu principu, kaip nežaidžia Ryanas. Prieš dvi savaites Madride Rio sužaidė puikiai, tad turime jį paruošti svarbiam mačui antradienį.“

Dabartinio „Premier“ lygos lyderio gretose R.FErdinandas žaidžia nuo 2002-2003 metų sezono ir jau yra sužaidęs 418 mačų bei pelnęs 7 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius