Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Teisėjas suklydo? „Real“ gynėjas Pepe varžovo kojos nelietė

Rungtynių akimirka
AFP/„Scanpix“ nuotr. / „Barcelona“ gynėjas Dani Alvesas po incidento.
Šaltinis: EuroFootball.lt
0
Skaitysiu vėliau
A A

Nerimsta aistros po pirmųjų Čempionų lygos pusfinalio rungtynių tarp Madrido „Real“ ir „Barcelona“ komandų. Ypač karštos diskusijos verda dėl arbitro Wolfgango Starko sprendimo iš aikštės išvaryti „Real“ klubo gynėją Pepe.

Josepo Guardiolos auklėtiniai laimėjo rezultatu 2:0, o Lionelis Messi pasižymėjo dukart, kuomet „Santiano Bernabeu“ stadiono šeimininkai jau buvo likę mažumoje.

Diskusijoms tebeverdant siūlome dar kartą pažiūrėti epizodą, po kurio Portugalijos nacionalinės rinktinės narys buvo išsiųstas į rūbinę (vaizdo įrašas žemiau).

Vaizdo kartojime aiškiai matosi, jog Pepe varžovo kojos nelietė. Gynėjas žaidė pavojingai, tačiau, pagal futbolo taisykles, pavojingas žaidimas daugeliu atvejų yra vertinamas geltona kortele.

Kita vertus, vaidyba taipogi susilaukia sankcijų. D.Alveso veiksmai po nebūto kontakto atrodo kaip pražangos simuliavimas.

Brazilas jau buvo įspėtas pirmajame kėlinyje, o antroji geltona kortelė reikštų pašalinimą iš aikštės.

EuroFootball.lt
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie SPORTO rubriką