-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Terry automobiliu partrenkė „Chelsea“ apsaugos darbuotoją

Pasitraukimas iš UEFA Čempionų lygos nebuvo vienintelė Londono „Chelsea“ vienuolikės nesėkmė vėlų antradienio vakarą. Automobiliu išvažiuodamas iš „Stamford Bridge“ stadiono „Chelsea“ komandos kapitonas Johnas Terry partrenkė ir sužalojo klubo apsaugos darbuotoją.
„Chelsea“ kapitonas J.Terry susižeidė per paskutiniąsias Anglijos čempionato rungtynes
„Chelsea“ kapitonas J.Terry įsipainiojo į dar vieną skandalą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Chelsea“ išplatintame pranešime teigiama, kad J.Terry apsaugos darbuotoją automobiliu kliudė lėtai važiuodamas pro fotografų ir sirgalių minią po pralaimėjimo 0:1 Milano „Inter“ (Italija) ekipai.

Vyriškas pargriuvo ir rimtai nusibrozdino koją.

Klubas pridūrė, jog J.Terry, kuris po incidento nestabtelėjo ir nuvažiavo, jautė daugybę kontaktų su vairuojamu automobiliu, tačiau netikėjo, kad kas nors gali būti sužeistas.

„Galime patvirtinti, kad J.Terry įsivėlė į nelaimingą incidentą išvažiuodamas iš „Stamford Bridge“ stadiono. Važiuodamas 2–3 kilometrų per valandą greičiu J.Terry fotografų ir sirgalių minioje kliudė „Chelsea“ apsaugos darbuotoją. Pastarajam buvo rimtai nubrozdinta koja“, – pasakojo „Chelsea“ klubo atstovas.

„Tuo metu J.Terry nesustojo, nes jo automobilį buvo apgulusi minia žmonių ir jis nepajuto, kad ką nors galėjo sužeisti. Tačiau vėliau, sužinojęs, kad sužalojo žmogų, J.Terry paskambino policijai. Jis taip pat susisiekė su apsaugos darbuotoju, norėdamas išsiaiškinti, kaip šis jaučiasi“, – tęsė Londono klubo atstovas.

Priminsime, kad tai nėra pirmas skandalas, į kurį pastaruoju metu įsivėlė 29 metų gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis britas. Prieš kurį laiką į viešumą išlindus neištikimybės žmonai su Anglijos rinktinės draugo Wayne'o Bridge'o buvusia drauge skandalui, J.Terry neteko nacionalinės šalies komandos kapitono raiščio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius