Thierry Henry kelsis į JAV?

Prancūzijos futbolo rinktinės ir ispanų klubo „Barcelona“ puolėjas Thierry Henry gali pasekti britų žvaigždės Davido Beckhamo pėdomis – 32 metų prancūzas pasirašė preliminarią sutartį su JAV „Major“ futbolo lygos (MLS) klubu Niujorko „Red Bulls“, praneša „The Sun“.
T.Henry palieka Europą
T.Henry palieka Europą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Už Atlanto T.Henry turėtų keltis šių metų vasarą. Prancūzas iš Londono „Arsenal“ į „Barcelona“ klubą perėjo 2007 metais. 2009–2010 metų sezoną jis prarado vietą pagrindinėje ispanų komandos sudėtyje, vietą užleisdamas Lioneliui Messi ir Zlatanui Ibrahimovičiui. Ispanijos čempionate puolėjas žaidė 20 rungtynių ir pelnė tik 4 įvarčius.

Anksčiau „Barcelona“ vadovai sakė, kad nors T.Henry sutartis su klubu dar galios metus, puolėjas gali palikti komandą vasarą. „Red Bull“ 2009 metais MLS lygoje užėmė septintą vietą Rytų konferencijoje ir į atkrintamąsias varžybas nepateko.

Prieš persikeldamas į „Barcelona“ T.Henry garsėjo kaip vienas pavojingiausių puolėjų pasaulyje – 254 rungtynėse pelnė 174 įvarčius. Katalonų sostinės stadione „Nou Camp“ per trejus metus jis per 78 rungtynes pelnė 35 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius