Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomas Danilevičius negalėjo patikėti, kad jo balsas „Auksinio kamuolio“ rinkimuose nukeliavo Zlatanui Ibrahimovičiui: „Visada balsuoju tik už Lionelį Messi“

Lietuvos futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Csaba Laszlo ir futbolininkas Tomas Danilevičius, kaip ir dauguma jų kolegų, „Auksinio kamuolio“ rinkimuose pirmąją vietą skyrė Lioneliui Messi, rašo dienraštis „Respublika“.
Tomas Danilevičius
Tomas Danilevičius / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Mano manymu, L.Messi pernai demonstravo geriausią žaidimą per visą savo karjerą. Be to, jis ne tik tapo tikru savo klubo lyderiu, bet ir labai užtikrintai ir sėkmingai žaidė Argentinos nacionalinėje rinktinėje, – „Respublikai“ teigė C.Laszlo. – Taip pat šį sezoną L.Messi įrodė, kad gali sėkmingai žaisti net ir be Josepo Guardiolos priežiūros. Šiaip jau pernai netrūko ryškiai sužibėjusių futbolininkų, bet L.Messi iš jų visų buvo geriausias“.

Rinktinės stratego nuomonės nepakeitė ir faktas, kad praėjusiais metais L.Messi su klubu iškovojo tik Ispanijos taurę. „Asmeniškai man nebuvo svarbu, kiek ir kokius titulus pernai iškovojo „FC Barcelona“. Aš koncentruojuosi į žaidėją, o ne į komandos žaidimą. Pernai L.Messi individualiai buvo pats geriausias pasaulio futbolininkas, apie tai byloja ir jo pasiekti rezultatyvumo rekordai“.

C.Laszlo pritarė ir Lietuvos nacionalinės rinktinės kapitonas Tomas Danilevičius. „Tai juk geriausio pasaulio futbolininko, o ne geriausios komandos rinkimai, – konstatavo T.Danilevičius. – O L.Messi šiuo metu yra geriausias futbolininkas pasaulyje, čia negali būti jokių abejonių. Mes gyvename L.Messi eroje, todėl net ir tokie supertalentai kaip C.Ronaldo ar A.Iniesta yra pasmerkti kovoti tik dėl antros vietos“.

Tiesa, pagal oficialią FIFA versiją T.Danilevičius pirmąją vietą geriausių futbolininkų rinkimuose skyrė Švedijos rinktinės puolėjui Zlatanui Ibrahimovičiui. „Tai neįmanoma, – išgirdęs šią žinią nustebo Lietuvos rinktinės puolėjas. – Kiek pamenu, paskutinius ketverius ar penkerius metus šiuose rinkimuose balsuoju tik už L.Messi. Tikriausiai įsivėlė kažkokia klaida“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius