Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tottenham“ ir „Everton“ akistata baigėsi be įvarčių

Šeštadienį vakare sužaistos aštuntosios Anglijos „Premier“ lygos ketvirtojo turo rungtynės.
Susitikimo akimirka
Susitikimo akimirka / „Scanpix“/AP nuotr.

„White Hart Lane“ stadione ginklus tarpusavyje surėmė Londono „Tottenham“ prieš Liverpulio „Everton“. Šeimininkai daugiau atakavo, tačiau susitikimas baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Rungtynės prasidėjo agresyviu „Tottenham“ žaidimu. Aikštės šeimininkai daugiau laiko kontroliavo kamuolį ir kūrė pavojingas atakas prie varžovų vartų.

Bene pavojingiausia proga buvo sukurta 23-ąją minutę, kai puikaus perdavimo iš gilumos sulaukęs Harry Kane'as liko vienas prieš vartininką, tačiau Timo Howardo anglas nepergudravo ir į smūgį buvo sureaguota.

Pirmojo kėlinio pabaigoje Roberto Martinezo vadovaujama komanda sulaukė rimtų nuostolių. Po kontakto su „Spurs“ gynėju Tomas Cleverley nebegalėjo tęsti rungtynių ir buvo išneštas. Jį „irisų“ gretose pakeitė Kevinas Mirallas.

Antrajame kėlinyje „Everton“ žaidimas kiek pagerėjo, tačiau Hugo Llorisas neturėjo didesnių sunkumų. „Tottenham“ kūrė pavojingesnes atakas ir ne kartą grasino T.Howardui vartams. Vis dėlto amerikietis buvo nepramušamas ir susitikimas baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Verta paminėti, kad 53-ąją minutę rungtynių tęsti nebegalėjo ir „Tottenham“ žaidėjas. Lygioje vietoje traumą patyręs Moussa Dembele greičiausiai susižeidė kulkšnį.

Po keturių turų „Tottenham“ užima 15-ąją vietą ir vis dar lieka be pergalės skonio. Tuo tarpu „Everton“ su 5 taškais užima 9-ąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius