-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trakų“ vartininkas Paulius Grybauskas: „Padėti likimo nuskriaustiems vaikams privalo kiekvienas profesionalas“

A lygos debiutantas „Trakų“ futbolo klubas jau ketvirtus metus iš eilės Lentvaryje mokslo metų baigimo proga surengė aštuonių komandų turnyrą, kuriame tarp dalyvių buvo ir Semeliškių – Beižonių bei Aukštadvario globos namų auklėtiniai.
„Trakų“ komandos futbolo turnyras su globos namų vaikais
„Trakų“ komandos futbolo turnyras su globos namų vaikais / fkt.lt nuotr.

„Ne kartą esame sakę, kad „Trakai“ nėra devyniasdešimties minučių komanda. Nuo pat klubo įkūrimo, prezidentas akcentavo socialinį projektą, kurį vystome ne dėl to, kad pasirodytumėme, kokie esame geri, o todėl kad jaučiame malonumą tai darydami“, – sakė „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis, pažymėjęs, kad visos aštuonios turnyro komandos už dalyvavimą nesumokėjo nei cento.

Šventėje dalyvavo ir „Trakų“ futbolininkai Linas Klimavičius bei Paulius Grybauskas, palinkėję vaikams atkreipti dėmesį į sportą bei išvengti traumų

„Padėti nuskriaustiems vaikams yra privaloma kiekvienam profesionalui. Kai pamatai tų vaikų akis, atrodo, kad esi jiems svarbiausias pasaulyje. Kiekvienas turime atiduoti duoklę – tai mūsų pareiga.

Net ir turėdamas namus, aš vaikystėje visada norėdavau tuometinėms lygos žvaigždėms paduoti kamuolį, kad galėčiau būti arčiau jų ir lygiuotis į juos. Galbūt mus išvydę tie vaikai irgi pasirinks sportą, o ne gatvę“, – kalbėjo „Trakų“ kapitonas P.Grybauskas.

1–4 klasių turnyrą laimėjo bei „Trakų“ įsteigtą taurę atsiėmė Vievio vaikai, aplenkę antroje vietoje likusius „Trakus“ bei trečią vietą užėmusį Aukštadvarį.

5–8 klasių turnyre nepralenkiami buvo „Trakai“. Antroji vieta atiteko Semeliškių – Beižonių vaikams; trečioji – Aukštadvario.

Nugalėtojus ir prizininkus apdovanojo „Trakų“ prezidentas Janas Nevoina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius