Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turkijos lygos naujokai žada įsigyti Samuelį Eto'o ir Ronaldinho

Turkijos aukščiausiosios futbolo lygos naujokės „Antalyaspor“ ekipos prezidentas Gultekinas Genceras pareiškė, kad jo komandoje žais Samuelis Eto'o ir Ronaldinho.
Samuelis Eto'o ir Ronaldinho
Samuelis Eto'o ir Ronaldinho

„Jau pasiekėme susitarimą su Eto'o ir jo agentu, liko tik suderinti keletą smulkmenų. „Sampdoria“ klubas turi nutraukti sutartį su puolėju ir jie mums pranešė, kad padarys tai trečiadienį – tada mes galėsime jį įsigyti“, – teigė G.Genceras.

34 metų kamerūnietis S.Eto'o nuo šių metų sausio žaidė Genujos „Sampdoria“ ekipoje Italijoje, į kurią persikėlė iš Liverpulio „Everton“ klubo per žiemos perėjimų langą.

Per savo karjerą Madrido „Real“, „Barcelona“, Milano „Inter“ ir Londono „Chelsea“ klubuose žaidęs puolėjas yra laimėjęs tris UEFA Čempionų lygos titulus.

Vis dėlto, viena garsenybe „Antalyaspor“ apsiriboti nežada. Klubo vadovas pareiškė, kad netrukus prasidės derybos su brazilu Ronaldinho.

„Mes pradedame derybas su Ronaldinho. Jos brolis ketvirtadienį atvyksta į Antaliją ir penktadienį pradėsime derybas“, – atviravo G.Genceras.

35-erių Ronaldinho nuo 2014 metų rugsėjo žaidžia Meksikos klube „Querétaro“, su kuriuo yra pasirašęs dvejų metų sutartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius