Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tylą nutraukęs LFF prezidentas Edvinas Eimontas: „Ar liksiu futbole? Parodys laikas“

Ketvirtadienį apie savo apsisprendimą trauktis pranešęs Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Edvinas Eimontas galiausiai nutraukė tylą. Antradienį 15min žurnalistui pavyko susisiekti su nuo praėjusių metų sausio organizacijai vadovavusiu 41-erių metų kėdainiečiu ir bent truputį praskleisti paslapties skraistę.
Edvinas Eimontas
Edvinas Eimontas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie savo apsisprendimą trauktis E.Eimontas paskelbė ketvirtadienį per Marijampolėje vykusį LFF Vykdomojo komiteto posėdį.

Šią žinią pirmiesiems paskelbus 15min, LFF atstovai tuoj pat išplatino pranešimą, kuriame E.Eimontas savo motyvą paaiškino vienu glaustu sakiniu.

„Tikiu veiklos tęstinumu ir tuo, jog toliau bus vykdomos pradėtos struktūrinės reformos“, – esą komiteto nariams sakė E.Eimontas.

Kelias dienas E.Eimonto telefonas buvo išjungtas. Antradienį 15min galiausiai pavyko pagauti LFF prezidentą, tačiau ir šį kartą jis buvo nelabai kalbus ir plačiau apsisprendimo motyvus žadėjo papasakoti savaitės pabaigoje.

„Nelabai kol kas ką nors galiu dar ir pasakyti. Noriu paprašyti tik šiek tiek laiko. Taip, aš kalbėsiu, viskas bus tvarkoje, bet dabar dar noriu viską susidėlioti savo galvoje. Rytoj išvažiuoju, viską apmąstysiu, apgalvosiu. Galėčiau tik sakyti nekomentuoju ar panašiai, tačiau to nesinori“, – kalbėjo buvęs LFF vadovas.

– Kada, manote, tas jūsų atsakymas pribręs? – paklausėme LFF vadovo.

– Manau, kad kažkur ketvirtadienį jau būsiu pasiekiamas. Tuomet jau viskas turėtų būti aiškiau.

– Tuomet ir ruošiatės papasakoti futbolo visuomenei daugiau?

– Manau, kad taip. Be to, dėl neeilinės konferencijos penktadienį numatytas Vykdomojo komiteto posėdis. Po to ar tą dieną paveikslėlis bus aiškesnis. Man paprasčiausiai reikia laiko. Tikiu, jog viskas vis dėlto susitvarkys ir kokių nors nesąmonių nebus padaryta.

– O bent ketinate likti futbole?

– Nesakau nei taip, nei ne. Dabar mano sprendimas yra toks, koks padarytas. Jaučiu didelį palaikymą tiek iš futbolo bendruomenės, tiek iš visuomenės. Dabar nenoriu sakyti nei taip, nei ne. Niekas nesikeičia. Su šeima turėjau labai geras šv.Velykas, buvo puikus laikas apmąstymams. Kaip sakoma, Velykos – nauja pradžia, atgimimas (juokiasi).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius