-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Už išprievartavimą nuteisto futbolininko išėjus iš kalėjimo laukia 3 mln. svarų sterlingų kontraktas

Atrodo, kad vien kaltinimai bet kokiu nusikaltimu sportininkui turėtų rimtai pakenkti, tačiau už išprievartavimą kalėjime sėdintis futbolininkas Chedas Evansas gali būti ramus. Išėjus iš kalėjimo „Sheffield United“ futbolo klubas jo laukia su solidžiu kontraktu.
Chedas Evansas kairėje
Chedas Evansas kairėje / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Prievarta

25-erių Velso puolėjas Chedas Evansas už 19-metės išprievartavimą 2012 metų balandį buvo nuteistas penkeriems metams nelaisvės.

Futbolininkas prisipažino, kad su mergina turėjo lytinių santykių, tačiau, anot jo, tai buvo abiejų pusių sutikimu. 

Jau šių metų liepą futbolininkas prisijungs prie komandos treniruočių stovyklos. Jam bus leista dienas praleisti klube su specialiu sekimo įtaisu. 

Spalio mėnesį jis bus atlikęs lygiai pusė bausmės ir turėtų būti paleistas. Jeigu futbolininkas bus geros formos, klubas yra pasirengęs jam pasiūlyti 3 milijonų svarų sterlingų vertės kontraktą. 

Derybos su futbolininku buvo pradėtos po to, kai palaiminimą davė klubo savininkas Saudo Arabijos princas Abdullahas bin Mossadas bin Abdulaziz Al Saudas. Kadangi futbolininkas buvo rezultatyviausias klubo žaidėjas, jis yra labai reikalingas komandai, kuri nori pakilti į aukštesnę lygą.

Komandos palaikymo klubo prezidentas Pete'as Whitney patvirtino, kad Chedas Evansas sugrįš į komandą: „Jis sugrįš. Jo visa karjera ir geriausi metai yra dar priešakyje. Manau, kad jis sulauks mūsų palaikymo. Žinoma, bus maža dalis žmonių, kurie tam prieštaraus.“

Į „Sheffield United“ klubą futbolininkas atvyko 2009 metais iš „Manchester City“ už 3 milijonus svarų sterlingų. 2011/2012 metų sezone jis įmušė 35 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius