Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už Maradonos žentą reikalaujama daugiau nei 200 mln.

Sergio Aguero parašo trokštantys turtingiausi Europos futbolo klubai turės gerokai patuštinti savo pinigines. Dabartinis argentiniečio klubas Madrido „Atletico“ pareiškė, kad su talentingu 21 metų puolėju atsisveikintu už ne mažesnę nei 60 mln. eurų (apie 209,5 mln. Lt) sumą.
 S.Aguero
S.Aguero turėtų likti „Atletico“ klube / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Sergio turi sutartį su mūsų klubu. Be to, mes norime, kad jis liktų, o jis čia yra labai laimingas. Žaidėjas palikti mūsų klubą galėtų vieninteliu atveju, jei kas nors sumokėtų pagal kontraktą numatytą išpirkos sumą (60 mln. eurų – aut. past.), tačiau ir tada S.Aguero turėtų pasirinkimo laisvę – likti ar išvykti“, – sakė „Atletico“ prezidentas Enrique Cerezo.

Anot pranešimų, Argentinos rinktinės puolėjui itin didelį dėmesį rodo Londono „Chelsea“ ir du Mančesterio klubai: „United“ bei „City“.

S.Aguero, šį sezoną Ispanijos futbolo čempionate per 31 mačą pelnęs 12 įvarčių, yra vedęs Argentinos futbolo legendos ir nacionalinės rinktinės trenerio Diego Maradonos dukrą Gianniną ir su ja augina sūnų.
 

„Būčiau tikrai labai nustebęs, jei S.Aguero kitą sezoną nevilkėtų mūsų komandos marškinėlių. Mūsų klubo tikslas nėra pardavinėti žaidėjus, kurie mums yra svarbūs“, – pridūrė E.Serezo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius