Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už pasilinksminimą čekus išmetė iš rinktinės

Čekijos futbolo federacija trečiadienį rėžė iš peties – iš rinktinės trenerio pareigų už prastus rezultatus atleido Petrą Radą, o dėl sportinės drausmės nesilaikymo iš nacionalinės komandos pašalino net šešis žaidėjus.
Po pralaimėjimo Slovakijai M.Barošas ir dar penki čekai apsilankė restorane ir pateko į skandalą.
Po pralaimėjimo Slovakijai M.Barošas ir dar penki čekai apsilankė restorane ir pateko į skandalą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Čekija

Kaip praneša „Reuters“ agentūra, tarp nubaustųjų yra puolėjai Milanas Barošas, Martinas Feninas ir Vaclavas Sverkošas, saugai Radoslavas Kovačas ir Marekas Matejkovskis bei komandos kapitonas gynėjas Tomašas Ujfalušis.

Praėjusią savaitę Čekijos rinktinės savo aikštėje 1:2 pralaimėjo 2010 metų pasaulio futbolo čempionato Europos zonos trečios atrankos grupės rungtynes Slovakijai ir su aštuoniais taškais po šešių mačų grupėje yra ketvirti.

T.Ujfalušis paskelbė apie savo karjeros rinktinėje pabaigą, kai po pralaimėjimo Slovakijos rinktinei su anksčiau minėtais komandos draugais pasilinksmino viename naktiniame restorane ir sulaukė viešos kritikos.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Čekijos rinktinės treneris P.Rada neteko darbo.
Čekijos rinktinės treneris P.Rada neteko darbo.

„Negaliu daugiau žaisti Čekijos rinktinėje esant tokiam visuomenės ir federacijos spaudimui“, - goal.com sakė rinktinės kapitonas, nepagailėjęs kritikos Čekijos futbolo federacijai.

Pralaimėjimas Slovakijai namie – pirmasis po Čekoslovakijos valstybės skilimo. Ši nesėkmė gerokai sukomplikavo čekų galimybes iškovoti bilietą į Pietų Afrikos Resupubliką. P.Rada praėjusiais metais trenerio poste pakeitė Karelą Bruknerį, atvedusį Čekijos rinktinė į 2004 metų Europos čempionato pusfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius