-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užsienyje norėjęs žaisti Ramūnas Radavičius vis dėlto lieka Panevėžio „Ekrane“

Lietuvos nacionalinės rinktinės žaidėjas, vienas geriausių šalyje rungtyniaujančių futbolininkų Ramūnas Radavičius ir kitais metais vilkės mėlynai raudonus Panevėžio „Ekrano“ marškinėlius. R.Radavičius su šalies čempionais pratęsė kontraktą dar dvejiems metams.
Ramūnas Radavičius
Ramūnas Radavičius / Tomo Stasevičiaus (tst-foto.lt) nuotr.

Pasak žaidėjo, daugiausiai įtakos sprendimui likti FK „Ekrane“ turėjo tai, jog komandos sudėtyje nebus kardinalių pokyčių, lieka čempioniškas ekipos branduolys.

R. Radavičius ne kartą buvo užsiminęs apie galimybę po praėjusio sezono persikelti į užsienio klubą, tačiau futbolininkas nesiblaškė ir liko šalies čempionų komandoje.

Saugas geriausio šalyje rungtyniaujančio žaidėjo rinkimuose antrus metus iš eilės liko antras, į priekį užleisdamas komandos draugą Igną Dedurą. Pats R.Radavičius šių rinkimų rimtai nevertina ir jų nesureikšmina, nes svarbiausia yra komandos galutiniai rezultatai, titulai. Juk futbolas – komandinis sportas, tad asmeniniai pasiekimai nėra aktualūs.    

Per dvejus metus R. Radavičius FK „Ekrano“ sudėtyje sužaidė 70 oficialių rungtynių ir pelnė 16 įvarčių. Prie Panevėžio klubo žaidėjas prisijungė 2009 m. gale. Prieš tai atstovavo Marijampolės „Sūduvai”, Vilniaus „Žalgiriui“, FC „Vilniui“.

Per pastaruosius dvejus metus R. Radavičius įsitvirtino šalies nacionalinėje rinktinėje ir yra nuolat kviečiamas į reprezentacinės vienuolikės stovyklas. Praėjusį sezoną futbolininkas A lygoje per 26 mačus pelnė 5 įvarčius ir komandos draugams atliko 13 rezultatyvių perdavimų. Pagal šį rodiklį saugas buvo pirmas tiek čempionų komandoje, tiek ir A lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius