Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdas Ivanauskas palieka „Šiaulius“

44 metų Valdas Ivanauskas traukiasi iš „Šiaulių“ komandos vyriasuiojo trenerio posto. Pagrindinė priežastis, dėl ko nebuvo pratęsta sutartis – klubo noras kuo greičiau gauti atsakymą ir formuoti komandą kitam sezonui, tuo tarpu treneris, gavęs pasiūlymų iš kitų klubų, buvo linkęs kiek palaukti.
Valdo Ivanausko knygos „Žaidimas gyvenimu“ pristatymas
Valdas Ivanauskas kol kas nenusprendė, kur dirbs ateityje. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Išsiskiriame be nuoskaudų, – po susitikimo su klubo vadovais sakė Valdas Ivanauskas. – Tie keli mėnesiai, praleisti Šiauliuose, buvo tikrai malonūs, komanda sezono pabaigoje demonstravo neblogą futbolą. Žinoma, apmaudu, kad nepavyko įgyvendinti tikslo iškovoti ketvirtos vietos, tačiau pasiektos svarbios pergalės taurės varžybose bei Baltijos lygoje. „Šiaulių“ komandai linkiu pergalių kitame sezone, gerbėjams – mylėti futbolą ir visuomet palaikyti savo komandą.“

Savo ateities planų ir klubų, iš kurių sulaukė pasiūlymų, V.Ivanauskas neįvardijo. Prie „Šiaulių“ vairo V.Ivanauskas stojo rugpjūčio 14 d. Per tris mėnesius A lygoje, LFF taurės ir Baltijos lygos turnyruose šiauliečiai žaidė 14 rungtynių. Vadovaujami V.Ivanausko, šiauliečiai iškovojo devynias pergales, du kartus sužaidė lygiosiomis ir triskart pralaimėjo. Geriausių A lygos trenerių rinkimuose „Šiaulių“ treneris užėmė trečią vietą.

„Šiaulių“ direktoriaus Gintauto Mirausko teigimu, pasibaigus sezonui siekiama kuo greičiau pradėti formuoti komandą kitiems metams, todėl buvo norima nedelsiant sulaukti vyriausiojo trenerio apsisprendimo. Nutrūkus deryboms su V.Ivanausku, sprendimą dėl naujojo trenerio klubas tikisi priimti kiek galima greičiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius