-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vartininką Lehmanną rungtynių metu prispyrė reikalas... (video)

UEFA Čempionų lygos rungtynėse su „Unirea“ vokiečių komandos „Stuttgart“ vartininkas Jensas Lehmannas buvo priverstas trumpam palikti vartus ir atlikti gamtinius reikalus už reklamos stendų.
J.Lehmannas sunkiai tvarkėsi su rungtynių įtampa
J.Lehmanną slėgė rungtynių įtampa. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

40 metų vokiečių vartininkas rungtynių metu peršoko už vartų stovinčius reklamų stendus ir nusišlapino prie sustatytų televizijos kamerų lagaminų. Žaidimas nebuvo nutrauktas, rumunai kaip tik tuo metu pradėjo puolimą ir J.Lehmannas pačiu laiku grįžo į vartus.

„Tai man priminė „Tour de France“ dviratininkų lenktynes“, – bild.de sakė „Stuttgart“ ekipos generalinis direktorius Horstas Heldtas. – Kartais, kai prispiria reikalas, nėra kitos galimybės. Jensas tai padarė labai įmantriai, tualeto nebūtų pasiekęs.“

Kodėl J.Lehmanną taip prispyrė reikalas? „Jaudinausi taip, kaip niekada iki šiol“, – bild.de po rungtynių išdavė „Stuttgart“ vartininkas. Teigiama, kad J.Lehmannui ši nuotykis baigėsi laimingai dėl dviejų priežasčių.

Pirmiausiai – rumunai galėjo išnaudoti akimirką, kai vartai buvo tušti ir pelnyti lengvą įvartį. Antra – pagal UEFA taisykles, jeigu žaidėjas specialiai, be teisėjo leidimo palieka aikštę, turi būti įspėtas.

Rungtynėse teisėjavęs arbitras, matyt, to momento nepastebėjo ir J.Lehmannas išvengė geltonosios kortelės. Jo komanda laimėjo rungtynes namie 3:1 ir pateko į kitą Čempionų lygos etapą.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius