Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vartininkams šlapintis futbolo rungtynėse tampa madinga? (video)

Stipriausios Okeanijos žemyno futbolo vienuolikės – „Auckland City“ (Naujoji Zelandija) – vartų sargas Paulas Gothardas, atrodo, nusprendė perspjauti prieš porą savaičių visą futbolo visuomenę prajuokinusį „Stuttgart“ (Vokietija) klubo vartininką Jensą Lehmanną ir pademonstravo dar išradingesnį būdą, kaip nusišlapinti per rungtynes.
Gamtos reikalo prispirtas P.Gothardas atsisakė be priežiūros palikti savo ginamus vartus ir nusilengvino tiesiog aikštelėje
Gamtinio reikalo prispirtas P.Gothardas atsisakė be priežiūros palikti savo ginamus vartus ir nusilengvino tiesiog aikštelėje. / Kadras iš video
Temos: 2 Mada FIFA

Gruodžio pradžioje vykusiose UEFA Čempionų lygos rungtynėse J.Lehmanną taip stipriai prispyrė reikalas, kad jis mikliai peršoko už aikštelės ribų sustatytus reklaminius stendus ir nusilengvino. Tiesa, patyręs 40 metų vartininkas nepamiršo ir savo vartų saugumo – viena akimi įdėmiai sekė įvykius aikštelėje.

„Stuttgart“ komandos laimei, tokio vartininko akibrokšto nesitikėję varžovai nepasinaudojo šia J.Lehmanno „silpnumo akimirka“ ir nepasiuntė kamuolio į tuščius vartus.
 

Tačiau P.Gothardas, kuris yra atsakingas už „Auckland City“ ekipos vartų saugumą, taip rizikuoti nesiryžo.

Savaitgalį Jungtiniuose Arabų Emyratuose vykusiose FIFA pasaulio futbolo klubų taurės varžybose dėl penktosios vietos taip pat gamtos reikalo prispirtas 35 metų britas atsisakė palikti vartus ir nusilengvinti nusprendė tiesiog ant vejos.
 

Nė kiek nesigėdindamas P.Gothardas priklaupė ir atliko savo reikalus tiesiai prieš stadiono „Sheikh Zayed Stadium“, kuriame telpa 50 tūkst. sirgalių, tribūnas.

VIDEO: Goalkeeper Needs To Go


Rungtynes P.Gothardo atstovaujama „Auckland City“ ekipa laimėjo rezultatu 3:2 (1:0) ir pasaulio futbolo klubų taurės turnyre užėmė penktą vietą. Tuo tarpu Okeanijos čempionams pralaimėjusi stipriausia Afrikos žemyno vienuolikė – „TP Mazembe“ (Kongo Demokratinė Respublika) – turėjo tenkintis šešta vieta.

Priminsime, kad minėto turnyro nugalėtoja pirmą kartą klubo istorijoje tapo „Barcelona“ (Ispanija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius