Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vartininkas Emilijus Zubas – Lenkijos herojus

Nors ir užima priešpaskutinę vietą Lenkijos aukščiausioje lygoje klubo GKS gerbėjai dar nepasiruošę palikti lygos. Kol vartuose jie turi lietuvį Emilijų Zubą – niekas neprarasta. Po ketvirtų iš eilės laimėtų rungtynių, kuriose lietuvis gelbėjo komandą nuo realių smūgių, Lenkijoje jis pradėtas lyginti su legendiniais žaidėjais.
Panevėžio „Ekrano“ klubo vartininkas Emilijus Zubas dalyvauja Lenkijos klubo peržiūroje.
Emilijus Zubas / T.Stasevičiaus nuotr.

Sužaidus 27-erias rungtynes šiame sezone GKS turi 29 taškus ir užima penkioliktąją, priešpaskutinę, vietą. Dvi paskutinės čempionato komandos bus pašalintos iš aukščiausios lygos. Lietuvio klubui liko sužaisti dar trejas rungtynes, o nuo 14-oje vietoje esančios ekipos jie atsilike trimis taškais.

Komandą ir jo gerbėjus ypatingai įkvepia puikus lietuvio žaidimas. Naujienų portalai jį jau vadina klubo herojumi bei vadina Zubasaretta taip lygindami E.Zubą su legendiniu „Barcelonos“ vartininku Andoni Zubizarreta.

E.Zubo pasirodymas – penkios sausos rungtynės vos atvykus į komandą yra Lenkijos rekordas, jokiam užsieniečiui vartininkui nėra pavykę taip įspūdingai startuoti „Ekstraklasa“ čempionate. Maža to, tokios nepralaimėtų rungtynių ir nepraleistų įvarčių serijos GKS fanai nelabai prisimena. 

Kitas lietuvis rungtyniaujantis Lenkijos lygoje Mindaugas Panka anksčiau šį mėnesį nesugebėjo įmušti 11 metrų baudinio į Emilijaus Zubo ginamus vartus.

Emilijaus Zubo stebuklus atremiant kamuolį galite pamatyti paspaudę šią nuorodą.

22 metų 195 cm vartininkas prieš persikeldamas į Lenkiją rungtyniavo Panevėžio „Ekrano" klube.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius