-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Varžovus ir teisėją kumščiais auklėjęs Artūras Rimkevičius atsiprašinėja

LFF I – os lygos vienam iš lyderių Kauno „Stumbro“ klubui pastaruoju metu ne itin sekasi demonstruoti gerą žaidimą ir tai, žinoma, atsiliepia žaidėjų emocinei būsenai. Rezultatyviausias ir labiausiai patyręs komandos žaidėjas A. Rimkevičius rungtynėse su Vilniaus „Žalgiriečiu“ ir Jonavos „Lietava“ dalyvavo poroje konfliktinių situacijų, susilaukusių nemažai atgarsių.
Artūras Rimkevičius
Artūras Rimkevičius / fkekrano.lt nuotr.

Pats futbolininkas tvirtino, jog jam pačiam tokie dalykai nedaro jokio garbės ir dėl įvykusių situacijų jis jaučiasi blogai.

„Kas domisi futbolu ir mane pažįsta, žino, kad aš visą savo karjerą aikštelėje buvau karšto būdo, todėl kartais žaidžiant emocijos liejasi per kraštus. Dar taip gavosi, kad komandai kelios rungtynės nesisekė, galbūt ir teisėjo abejotini sprendimai iššaukė tokius poelgius. Būna, jog teisėjas klysta, pernelyg reikšdamas emocijas suklydau ir aš – tai žmogiška. Tačiau suprantu, kad tokie dalykai futbolo tikrai nepuošia“.

VIDEO: Rungtynės

„Stumbro“ puolėjas išsamiau papasakojo apie incidentą varžybose su „Lietava“: „Tos emocijos šitaip pasireiškė todėl, kad už prieš tai įvykusį epizodą buvau nubaustas šešta geltona kortele, dėl kurios turėsiu praleisti artimiausias varžybas su Kėdainių „Nevėžiu“, o mūsų jaunai komandai dabar kiekvienos varžybos yra itin svarbios. Žinoma, aš būdamas patyręs žaidėjas turėčiau valdyti savo emocijas ir būti pavyzdžiu mūsų jaunimui“.

Atsiprašydamas savo komandos draugų, „Stumbrą“ palaikančių sirgalių ir visos Lietuvos futbolo bendruomenės, A. Rimkevičius teigė, jog tikrai stengsis, kad tokie incidentai daugiau nepasikartotų: „Dabar turime susikoncentruoti ties futbolu, o ne rodyti bereikalingas emocijas“.

Prie atsiprašymo nuoširdžiai prisideda ir Kauno „Stumbro“ klubas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius