Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vėtrai“ gresia pašalinimas į žemesnę lygą

Tarptautinė futbolo asociacijų federacija (FIFA) informavo, kad Vilniaus „Vėtros“ klubas, iki liepos 16 dienos neatsiskaitė su buvusiu komandos legionieriumi Almiru Sulejmanovičiumi ir gali būti pašalintas į žemesnę lygą, praneša Lietuvos futbolo federacija.
Rungtynių tarp Vilniaus „Vėtros“ ir Vilniaus „Žalgirio“ akimirka
Rungtynių tarp Vilniaus „Vėtros“ ir Vilniaus „Žalgirio“ akimirka / Alfredo Pliadžio nuotr.

FIFA įpareigojimu praėjusią savaitę iš „Vėtros“ A lygoje buvo atimti trys taškai už tai, kad klubas nevykdė vasario 23 d. FIFA Drausmės komiteto nutarimo panaikinti visą įsiskolinimą buvusiam klubo žaidėjui A.Sulejmanovičiui.

Pirmadienį Lietuvos futbolo federacija (LFF) gavo naują raštą iš FIFA su informacija, kad „Vėtros“ klubas vis dar neatsiskaitė. Jei klubas neatsiskaitys su žaidėju iki liepos 16 dienos, A.Sulejmanovičius gali pateikti raštišką prašymą FIFA Drausmės komitetui, kad šis svarstytų, ar „Vėtros“ nevertėtų pašalinti į žemesnę lygą.

Šiemet finansinių problemų neatsikratanti „Vėtra“ teisę žaisti A lygoje dėl visų licencijavimo finansinių kriterijų reikalavimų neatitikimo gavo tik išimties tvarka. Vilniaus klubas įsipareigojo visiškai atsiskaityti su žaidėjais bei klubo darbuotojais ir pateikti tai patvirtinančius dokumentus.

Dar vienas išimties tvarka į A lygą priimtas klubas – Kauno „Atletas“ – privalo patikslinti savo finansinę dokumentaciją.

Išvadas dėl „Vėtros“ ir „Atleto“ šią savaitę LFF Drausmės komitetui pateiks LFF Licencijavimo skyrius. Jei klubai nevykdys savo įsipareigojimų, tolesnes sankcijas svarstys LFF Drausmės komitetas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius