Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viešas Vilniaus apskrities futbolo vadovų laiškas: neturime vilties, kad jūs, LFF ponai, atsistatydinsite

Vilniaus apskrities futbolo federacijos vadovai – prezidentas Ritas Vaiginas ir viceprezidentas Rimantas Turskis išplatino laišką, kuriame ragina atsistatydinti Lietuvos futbolo federacijos vairininkus – Liutaurą Varanavičių ir Julių Kvedarą. Jie tikina, kad šiuo metu turi vienintelę galimybę – netylėti.
Liutauras Varanavičius
Liutauras Varanavičius / UEFA nuotr.

Vilniaus apskrities futbolo federacijos atstovų nuomone Lietuvos futbolas ir jo žmonės jau dešimtmetį tapo LFF vadovų įkaitais. „Akivaizdu, kad Jūsų veikla jau kelia susirūpinimą netgi žmonėms, kurie nėra tiesiogiai susiję su futbolu ir iki tol neturėjo pagrindo galvoti apie tai, kad Jums užtenka gabumų tik manipuliuoti LFF įstatais ir grupele lojalių draugų, tikslu kuo ilgiau išbūti postuose; kad Jūs nesugebate arba nenorite spręsti nesąžiningų varžybų teisėjų, esant reikalui padedančių tai vienai, tai kitai komandai, problemos; kad Jūsų „didžiavimasis“ Lietuvos jaunimo rezultatais yra atitrūkęs nuo realybės. O taip pat apie tai kokiais būdais Jūs buvote renkami ir perrenkami. Šis sąrašas galėtų būti tęsiamas“, – rašoma viešame laiške.

R.Vaiginas ir R.Turskis negaili kritikos strėlių ir būsimai Lietuvos rinktinės draugiškai akistatai su Rusija Grozno mieste:

„Pastarųjų dienų įvykiai ir Jūsų elgesys rodo visišką tamstų nesiskaitymą su futbolo bendruomene ir visais likusiais, o kalbos apie Jūsų numatomą kelionę pas poną Ramzaną Kadyrovą, kuris kaip filmo personažas – Afrikos genties vadas, puikuojasi auksinu pistoletu, liudija arba Jūsų panieką mūsų tautai svarbioms vertybėms, arba paprasčiausią Jūsų neišmanymą. Abiem atvejais tai vertintina kaip gėdingas ir netoleruotinas elgesys.“

Kokio atsako sulauks viešas Vilniaus apskrities futbolo federacijos atstovų laiškas, kol kas nežinia, tačiau jį paviešinę asmenys bent jau artimiausiu metu permainų LFF postuose nesitiki.

„Pažinodami Jus, ponai, neturime vilties, kad šiuo metu pasielgsite garbingai ir atsistatydinsite, todėl, nebūdami abejingi Lietuvos futbolui ir jo ateičiai mūsų šalyje bei jausdami pareigą ir atsakomybę futbolo bendruomenei, esame priversti pasinaudoti vienintele turima galimybe – netylėti“, – užbaigiama R.Vaigino ir R.Turskio pranešime.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius