Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgiris“ atsisveikino su keturiais futbolininkais

Nors dar tik pasibaigė 2015-ųjų metų sezonas, Vilniaus „Žalgiris“ jau žvelgia ir į kitą sezoną. Čempionų komandą palieka karjerą baigęs kapitonas Deividas Šemberas, taip pat atsisveikinta su dar trimis žaidėjais.
Serge'as Nyuiadzi
Serge'as Nyuiadzi / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Karjerą pradėjęs ir ją užbaigęs Vilniaus „Žalgiryje“, Deividas Šemberas sostinės klube sužaidė tris sezonus (1997, 2014 ir 2015 m.), o per šį laikotarpį du kartus iškovojo A lygos trofėjų ir LFF Supertaurę, tris kartus triumfavo LFF taurės turnyre.

Per pastaruosius dvejus metus D.Šemberas „Žalgirio“ gretose sužaidė 63 rungtynes, per kurias pelnė 9 įvarčius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Klubas atsisveikino su du su puse sezono Vilniuje praleidusiu Serge‘u Nyuiadzi. Per šį laikotarpį saugas sužaidė 83 rungtynes, pelnė 22 įvarčius ir atliko 23 rezultatyvius perdavimus. Su futbolininku atsisveikinta pasibaigus sutarčiai.

Abipusiu susitarimu komandą paliko du žaidėjai: puolėjai Kristis Andreou ir praėjusią vasarą į Lietuvą atvykęs Eliandro Gonzaga.

Brazilas klube liko sėkmingai pasirodęs vasarą vykusioje peržiūroje, tačiau sezono metu jam sunkiai sekėsi įsitvirtinti pagrindinėje komandos sudėtyje, o dažniausiai pasirodydavo tik po keitimo arba „Žalgiris B“ ekipoje.

Įspūdingiausias puolėjo pasirodymas įvyko 23 turo rungtynėse su Kauno „Stumbru“, kuomet Eliandro pasirodė po keitimo ir pelnė tris įvarčius. A lygoje jis per 12 sužaistų rungtynių atliko du rezultatyvius perdavimus, o atstovaudamas „Žalgiris B“ ekipai jis taip pat pasižymėjo trimis įvarčiais ir vienu rezultatyviu perdavimu.

Kristis Andreou per dvejus „Žalgiryje“ praleistus metus sužaidė 40 rungtynių ir pasižymėjo 9 įvarčiais ir 3 rezultatyviais perdavimais. Puolėjui šiame sezone taip pat nesisekė įsitvirtinti pagrindinėje komandos sudėtyje, o žaidimo patirties semdamasis „Žalgiris B“ gretose kiprietis pelnė dar 2 įvarčius per ketverias rungtynes.

Vilniaus „Žalgiris“ dėkoja šiems futbolininkams už jų indėlį į komandos iškovotas pergales bei laimėtus trofėjus ir linki sėkmės priimant naujus iššūkius.

Taip pat artimiausiu metu paaiškės dar kelių „Žalgirio“ žaidėjų, kurių sutartys su klubu artėja prie pabaigos, likimas. Klubas sprendimą dėl šių žaidėjų ateities priims iki gruodžio mėnesio pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius