Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgiris“ žais prieš 111 vaikų

Trečiadienį Vilniaus „Žalgirio“ stadione per draugiškų rungtynių tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir Gdansko „Lechia“ pertrauką, mažiausiai 111 vaikų bandys įveikti 11 „Žalgirio“ futbolininkų. Šios neįprastos rungtynės bus pirmos tokio pobūdžio Lietuvos futbolo istorijoje, praneša klubas.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / A.Pliadžio/Sportas.info nuotr.
Temos: 2 Vaikai Vilnius

Vaikučių komandoje rungtyniaus futbolininkai iki 12 metų, komandos branduolį sudarys „Žalgiriečio“ akademijos bei didžiųjų Vilniaus futbolo akademijų ir mokyklų auklėtiniai, o jų gretas galės papildyti bet kuris rungtynių pasižiūrėti atvykęs vienmetis!

„Laukia rimtas iššūkis. Prieš tokį gausų varžovą dar nesu rungtyniavęs. Su komandos draugais rimtai ruošiamės šiam įvykiui, darome specialius, šiek tiek vaikiškus pratimus. Net neįsivaizduoju, kuo baigsis rungtynės prieš 111 varžovų, tačiau neabejoju, kad ir mums, ir vaikučiams, ir net žiūrovams bus labai linksma. Kažką panašaus esu matęs tik internete,“– šypsodamasis sako VMFD „Žalgirio“ kapitonas Igoris Morinas.

„Jei man būtų 10 metų, padaryčiau viską, kad kartu su tėvais ateičiau į tokią šventę ir rungtyniaučiau prieš profesionalius futbolininkus. Kai aš buvau mažas, tokių progų niekas nesuteikdavo,“– žaliai baltų kapitonui pritaria VMFD „Žalgirio“ gynėjas Tomas Sirevičius.

Paminėk „Žalgirio“ mūšio 600 metų jubiliejų kartu su VMFD „Žalgiriu“! Ateik į „Žalgirio“ stadioną su šeima, draugu, vaiku ir pasilinksmink, kaip tai darė pergalę prieš 600 metų iškovoję lietuviai!

Bilieto į renginį kaina – 15 litų. Vaikams iki 12 metų įėjimas nemokamas. Bilietus platina „Bilietų Pasaulis“. Visų rūšių metiniai VMFD „Žalgirio“ abonementai į draugiškas rungtynes negalioja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius