Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Romanovas: „Renkuosi iš keturių Rusijos futbolo klubų“

Verslininkas iš Lietuvos Vladimiras Romanovas prieš kelias dienas atsisakęs įsigyti finansinių problemų kamuojamą Ramenskojės „Saturn“ klubą, ambicijų perkelti visus futbolo reikalus į Rusiją neatsisako. Duodamas interviu dienraščiui „Sovetskij Sport“, verslininkas užsiminė, kad renkasi iš keturių klubų, į kuriuos galėtų investuoti.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Aliaus Koroliovo nuotr.

Po to, kai paaiškėjo, jog prikelti merdinčio „Saturn“ klubo nepavyks, verslininko akys nukrypo į kitus du klubus – Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ ir Maskvos „Torpedo“. Abi šios komandos rungtyniauja Rusijos pirmajame divizione. Edinburgo „Hearts“, FBK „Kaunas“ bei Minsko „Partizan“ klubų pagrindinis rėmėjas taip pat neatmeta galimybės investuoti į jauną bei perspektyvią „Saturn“ jaunimo komandą.

Naujajame sezone „Nižnij Novgorod“ tikrai turės lietuviškų akcentų. Neseniai su klubu ilgalaikes sutartis pasirašė du Lietuvos futbolininkai  saugai Marius Kižys ir Karolis Jasaitis. Praėjusį sezoną komandai atstovavo gynėjas Tomas Mikuckis.

Paklaustas, ar labiausiai norėtų įsigyti Maskvoje ar sostinės regione įsikūrusią komandą, V.Romanovas buvo atviras ir prisipažino, kad toks variantas yra labiausiai viliojantis, tačiau ne ką mažiau svarbios yra ir kitos aplinkybės.

„Jau anksčiau sakiau, jog noriu visus futbolo verslo reikalus iš Lietuvos perkelti į Rusiją. Mane labai domina šios šalies futbolas. Svarstau įvairius variantus ir renkuosi iš keturių klubų, – prisipažino verslininkas. – Tai kad klubas šiuo metu nežaidžia aukščiausiame divizione, dar nieko nereiškia. Futbolas – ilgas procesas. Jei orientuosiesi tik į vieną sezoną – nieko gero nebus. Pirmos ar antros lygos klubas – koks skirtumas, jei turi ilgalaikį planą.“

Nors galimybė įsigyti Rusijos klubą labai viliojanti, priimti galutinio sprendimo V. Romanovas neskuba. „Neturiu reikalo skubinti derybų ir įsigyti komandą iki naujojo sezono pradžios. Reikia viską rimtai išanalizuoti“, – patikino verslininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius