Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiro Romanovo turėtas „Hearts“ futbolo klubas nesulaukia deramos kainos – pirkėjų pasiūlymai kreditorių netenkina

Klubo administratorius įpareigotas toliau derėtis su dviem potencialiais investuotojais.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Didžiausias Škotijos futbolo klubo Edinburgo „Hearts“ kreditorius „Ūkio bankas“ įpareigojo klubą administruojančią bendrovę BDO toliau derėtis su dviem potencialiais klubo pirkėjais siekiant pagerinti finansinius pasiūlymus. Jei derybos bus nesėkmingos, „Ūkio bankas“ inicijuos klubo likvidavimo procedūrą.

„Galiu tik pakartoti, kad mes visomis išgalėmis stengiamės išsaugoti futbolo gerbėjų mylimą klubą, tačiau mano pareiga – užtikrinti „Ūkio banko“ ir jo kreditorių interesus. Jei potencialūs pirkėjai nesutiks pagerinti savo siūlymų, mums liks vienintelė išeitis – likviduoti klubo savininkę „Hearts Hearts of Midlothian Plc.“ ir realizuoti „Tynecastle“ stadiono įkeitimą. Visgi tikiuosi, kad to neprireiks“, – sakė Ūkio banko bankroto administratorius Gintaras Adomonis.

Bankininko Vladimiro Romanovo valdytą „Hearts“ klubą administruojanti bendrovė BDO gavo tris investuotojų pasiūlymus, tačiau nė vienas jų nebuvo priimtinas. Praėjusią savaitę potencialūs pirkėjai pateikė atnaujintus pasiūlymus tačiau ir jie neatitiko pagrindinio kreditoriaus lūkesčių. „Ūkio bankas“ sutiko su klubo administratoriaus pasiūlymu pratęsti derybas su dviem investuotojais. Su trečiuoju kandidatu – „HMFC Limited“ – derybos nutrauktos.

Naujienų agentūros AFP duomenimis, derybos tęsiamos su „Heats“ futbolo klubo sirgalius vienijančia asociacija „Foundation of Hearts“ ir bendrove „Five Stars Football“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius