Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VMFD „Žalgirio“ treniruotėse – trys nauji legionieriai ir legendinio „Žalgirio“ futbolininko sūnus

Vilniaus „Žalgirio“ treniruotėse dalyvauja keturi naujokai – italas Daniele Fortunato, kroatai Sandis Hudorovičius bei Mario Jokičius ir lietuvis Mantas Mažeikis. Ar jie liks komandoje, bus sprendžiama po peržiūros ir draugiškų rungtynių.
Legendinio „Žalgirio“ futbolininko Romo Mažeikio sūnus Mantas.
Legendinio „Žalgirio“ futbolininko Romo Mažeikio sūnus Mantas. / VMFD „Žalgirio“ nuotr.

27 metų vidurio gynėjas Daniele Fortunato yra „AS Roma“ klubo akademijos auklėtinis. Būdamas 17 metų jis išvyko į Glazgo „Rangers“. Pagrindinėje „Rangers“ komandoje D.Fortunato sužaidė 8 rungtynes. 2003 metais grįžo į Italiją ir atstovavo Seria A lygoje žaidusiai „Ancona“ ekipai. Vėliau D.Fortunato žaidė žemesnėse Italijos lygose.

21 metų atakuojantis saugas Sandis Hudorovičius ir 20 metų vidurio gynėjas Mario Jokičius yra Zagrebo „Dinamo“ auklėtiniai. Kroatijos jaunimo U-19 rinktinėje 11 rungtynių sužaidęs ir 2 įvarčius įmušęs S.Hudorovičius pastaruoju metu rungtyniavo Zagrebo „Hašk“ ekipoje. M.Jokičius atstovavo „NK Rudeš“ komandai, jis yra žaidęs Kroatijos U-17 rinktinėje.

VMFD „Žalgirio“ marškinėlius gali užsivilkti praeityje žinomo Lietuvos rinktinės ir Vilniaus „Žalgirio“ futbolininko Romo Mažeikio sūnus Mantas. Lietuvos ir Vokietijos pilietybę turintis M.Mažeikis rungtyniavo Bremeno „Werder-III“ komandoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius