-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jau žinomas pirmasis Vokietijos futbolo taurės finalo dalyvis (video)

Antradienio vakarą Vokietijoje buvo žaidžiamas pirmasis šalies taurės („DFB Pokal“) pusfinalis. Jame susitiko dvi antrosios vokiečių lygos komandos – „Duisburg“ ir „Cottbus“. Mačą laimėjo ir kelialapį į finalą rezultatu 2-1 iškovojo „Duisburg“.
„Duisburg“ ekipa keliauja į finalą
„Duisburg“ ekipa keliauja į finalą / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Futbolas

Rungtynės Duisburgo „Schauinsland Reisen“ stadione prasidėjo apylygiai, tačiau daugiau progų turėjo namuose žaidžiantys futbolininkai.

Įpusėjus kėliniui, 24 minutę, krito pirmasis susitikimo įvartis, kai „Duisburg“ puolėjas Stefanas Maierhoferis, gavęs aukštą perdavimą iš krašto, nukreipė kamuolį į vartų tinklą.

Vėliau svečių komandos futbolininkai galėjo išlyginti rezultatą, tačiau progomis nepasinaudojo. Pirmajame kėlinyje daugiau įvarčių pelnyta nebuvo.

Antrasis kėlinys žymiai sėkmingiau prasidėjo „Duisburg“ ekipai. Žaidėjai surengė greitą ataką ir puolėjas Srdjanas Baljakas, atsidūręs vienas prieš vartus, vienu lietimu pasiuntė kamuolį į tinklą.

77 minutę šeimininkų gynėjas Bruno Soaresas savo baudos aikštelėje prasižengė prieš varžovą, gavo raudoną kortelę ir užsidirbo vienuolikos metrų baudinį į savo vartus.

Jau po minutės prie vienuolikos metrų atžymos baudinio ralizuoti stojęs „Cottbus“ puolėjas Nilsas Petersenas savo darbą atliko be klaidų ir sušvelnino rezultatą.

Paskutinėmis minutėmis „Cottbus“ dar bandė lyginti rezultatą, tačiau „Duisburg“ sėkmingai apsigynė ir iškovojo kelialapį į turnyro finalą.

Antrosios pusfinalio etapo rungtynės bus žaidžiamos šiandien. Jose susitiks du Vokietijos futbolo sunkiasvoriai – Miuncheno „Bayern“ ir Gelzenkicheno „Schalke“ klubai.

„Duisburg“ 2 – 1 „Cottbus“
24' [1 - 0] Stefan Maierhofer
54' [2 - 0] Srdjan Baljak
78' [2 - 1] Nils Petersen
77' Bruno Soares („Duisburg“) raudona kortelė


 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius