Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Wayne’as Rooney gali praleisti Čempionų lygos dvikovą su „Bayern“

Anglų „Manchester United“ strategas Davidas Moyesas prasitarė, kad pastaruoju metu puikią sportinę formą įgavęs Wayne’as Rooney tikrai nežais šeštadienio Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse su „Newcastle“ dėl piršto traumos, kurią žaidėjas patyrė UEFA Čempionų lygos dvikovoje su Miuncheno „Bayern“.
Wayne'as Rooney
Wayne'as Rooney / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Artėjantį trečiadienį vyks atsakomasis abiejų ekipų ketvirtfinalio susitikimas, kuriame 28-erių metų anglas gali ir nežaisti.

„Wayne’as yra traumuotas. Jam nemenkai sumuštas pirštas, todėl su „Newcastle“ jis tikrai nežais. Taip pat neaišku dėl trečiadienio rungtynių, viskas paaiškės paskutinėmis minutėmis, – penktadienį žurnalistams teigė D.Moyesas. – Kol kas nesame įsitikinę, ar pirštas nėra lūžęs arba skilęs, bet visa tai ištirsime.“

Pirmoji „Manchester United“ ir „Bayern“ dvikova „Old Trafford“ stadione baigėsi lygiosiomis 1:1, tad norint patekti į kitą etapą, anglams reikės įmušti bent vieną įvartį svečiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius