Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Xabi Alonso: „Jose Mourinho žino kaip motyvuoti žaidėjus“

Madrido „Real“ klubo saugas Xabi Alonso pareiškė, kad komandos vyriausiasis treneris Jose Mourinho žino, kaip reikia bendrauti su žaidėjais ir gerai moka juos motyvuoti.
Xabi Alonso
Xabi Alonso / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu „karališkasis“ klubas Ispanijos pirmenybėse užima antrąją vietą ir nuo lyderių „Barcelonos“ futbolininkų atsilieka 7 taškais. Iki „La Liga“ sezono pabaigos beliko 11 turų, todėl „Real“ šansai laimėti lygą vis mažėja.

Geriausiu praėjusių metų treneriu pripažintas Mourinho į Madrido miesto klubą atvyko praėjusią vasarą. Daugybę titulų su ankstesnėmis savo treniruotomis komandomis iškovojęs strategas su „Real“ ekipa taip pat vis dar varžosi visuose trijuose turnyruose.

„Kiekvienoms rungtynėms Mourinho pasiruošia labai gerai, o pačių rungtynių metu taip pat priima gerus sprendimus. Tačiau jis nuo kitų skiriasi tuo, jog labai daug dėmesio skiria emociniam faktoriui, nes pats yra stiprus. Jis priverčia kiekvieną žaidėją parodyti geriausią, ką jis sugeba“, – teigė saugas.

„Lemtingoms rungtynėms, tokioms kaip atkrintamosios varžybos, tu turi būti gerai pasiruošęs ir tvirtai psichologiškai nusiteikęs. Mourinho žino, kaip reikia bendrauti su žaidėjais, ir moka mus motyvuoti bet kokiam iššūkiui“, – užbaigė 2009 metų vasarą į Madridą persikėlęs Alonso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius