Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ gretose lieka rezultatyviausias komandos futbolininkas Artūras Jeršovas

VMFD „Žalgiris“ išlaikė vieną savo lyderių Artūrą Jeršovą. Praėjusį sezoną A lygoje per 25 rungtynes A.Jeršovas įmušė 11 įvarčių ir buvo rezultatyviausias „Žalgirio“ komandoje.
Artūras Jeršovas („Žalgiris“)
Artūras Jeršovas pernai per 25 „A lygos“ rungtynes pelnė 11 įvarčių. / VMFD „Žalgirio“ nuotr.

24 metų puolėjo ir saugo pozicijoje žaidžiantis A.Jeršovas praėjusių metų lapkritį debiutavo nacionalinėje Lietuvos rinktinėje, jis žaidė draugiškose rungtynėse su Vengrija.

„Praėjęs sezonas buvo labai geras tiek man, tiek ir „Žalgirio“ komandai, todėl dėl kontrakto pratęsimo ilgai nesvarsčiau. Be to, pats esu vilnietis, „Žalgiris“ – mano miesto komanda, todėl daugiau paskatinimų ir nereikėjo“, – sakė A.Jeršovas.

„Man sezonas buvo geriausias karjeroje, pavyko įmušti nemažai įvarčių, pakvietė į Lietuvos rinktinę. Sieksiu toliau tobulėti, norisi ir kitos prabos medalio. „Žalgirį“ treniruos Vitalijus Stankevičius, teko su juo susitikti Lietuvos rinktinėje, treneris paliko gerą įspūdį“, – pridūrė futbolininkas.

Nuo 2010 metų pradžios „Žalgirio“ marškinėlius vilkintis A.Jeršovas atstovavo Lietuvos jaunimo U–19 ir U–21 rinktinėms, per savo karjerą taip pat žaidė „FC Vilniaus“, Visagino „Intero“, FBK „Kauno“, „Šilutės“ klubuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius