Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ treneris Vitalijus Stankevičius neslėpė apmaudo: pralaimėjimą nulėmė vienintelė klaida

VMFD „Žalgiriui“ nepavyko iš Šiaulių parsivežti pergalės ir trijų taškų. Jau pirmajame Lietuvos futbolo A lygos XXVIII turo rungtynių kėlinyje į priekį 1:0 išsiveržę šiauliečiai rezultato išlyginti ir persverti nebeleido.
Vitalijus Stankevičius
Vitalijus Stankevičius. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Rungtynių pradžioje žalgiriečiai iniciatyvą turėjo savo rankose ir sukūrė daugiau pavojingų epizodų, nei varžovai, todėl 20 rungtynių minutę Leonido Mušnikovo įmuštas įvartis buvo tarsi perkūnas iš giedro dangaus.

Per likusį rungtynių laiką žalgiriečiams pasižymėti nesisekė, nors progų buvo. Padėtį dar labiau komplikavo antra geltona kortelė, parodyta Egidijui Vaitkūnui. Žalgirietis – pašalintas iš aikštės. Šeimininkai daugiau nei dvidešimt antrojo kėlinio minučių turėjo kiekybinę persvarą.

„Šiauliai“ laimėjo 1:0. Jie laimėjo. „Žalgiriui“ nieko nepritrūko. Mes paprasčiausiai pralaimėjome. Gerai komanda žaidė ir viena klaida nulėmė rungtynių eigą. Pirmame kėlinyje, iki įvarčio „Šiauliai“ prie mūsų vartų nepriėjo, bet viena kontrataka ir mūsų žaidėjo klaida išmušė iš rikiuotės“, – po rungtynių apmaudo neslėpė žalgiriečių vyriausiasis treneris Vitalijus Stankevičius.

Tuo tarpu varžovų strategas Deivis Kančelskis tikino, kad pergalę jo komanda iškovojo pelnytai: „Sunku buvo po rungtynių su „Tauru“, reikėjo susitvarkyti psichologiškai, susitvarkėme. Pavyko pademonstruoti neblogą futbolą, kovingumą, norą. Džiaugiuosi, kad pavyko pelnytai iškovoti tris taškus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius