Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgiris“ palaužė „Alytį“

Per dvi dienas antras draugiškas rungtynes Vilniaus „Sportimos“ manieže žaisdamas VMFD „Žalgiris“ rezultatu 3:2 įveikė Alytaus „Alytį“. Tai buvo pirmoji „Žalgirio“ pergalė po dviejų iš eilės be įvarčių pasibaigusių lygiųjų.
 Mindaugas Čepas
„Žalgirio“ vyr. trenerio asistentas Mindaugas Čepas liko patenkintas komandos žaidimu. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Žalgirio“ komanda rungtynėse su „Alyčiu“ išbandė du į peržiūrą atvykusius futbolininkus: saugą iš Kamerūno Lionnelį Djimgou bei rusą saugą Pavelą Komolovą. Jie pasižymėjo įmušdami visus tris įvarčius: L.Djimgou įmušė dukart, po jo perdavimo įvartį į sąskaitą įsirašė ir P.Komolovas.

Iš šeštadieninės sudėties, žaudusios su  Rezeknes „Blazma“ (Latvija), į sekmadienio rungtynių su „Alyčiu“ startinę sudėtį pateko tik R.Romančukas. Kiti futbolininkai gavo poilsio dieną.

VMFD „Žalgiris“ sudėtis:  P.Leusas; A.Sobolis, T.Gražiūnas, I.Steško, D.Gunevičius, E.Juška, R.Romančukas, P.Komolovas, J.Baltrimavičius (V.Saulėnas 45’), L.Djomgou, D.Žukauskas.

Po savaitgalio rungtynių VMFD „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio asistentas Mindaugas Čepas buvo patenkintas komandos žaidimu. „Maloniai nustebino abi sudėtys: kova, charakteriu, sportiniu pykčiu. Vakar pergalei pritrūko sėkmės, tačiau vyrai kovėsi ir sukūrė daug pavojingų progų. Šiandien, nors ir pralaimėdami, kitos sudėties vaikinai sugebėjo ne tik du kartus išlyginti rezultatą, bet ir persverti jį savo naudai. Draugiškose rungtynėse toks charakterio demonstravimas man patinka. Peržiūroje dalyvaujantys legionieriai palieka teigiamą įspūdį. Girti juos kol kas anksti: futbolą žaisti jie tikrai moka ir gali, tačiau kiekvienas turi silpnųjų vietų, kurias dar reikia patikrinti“, – sakė M.Čepas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius