-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgiris“ tiesia pagalbos ranką finansinių sunkumų kamuojamam „Atlantui“

Prieš daugiau nei dvejus metus nepavydėtinoje situacijoje buvęs Vilniaus „Žalgiris“ puikiai supranta finansinių sunkumų kamuojamus klaipėdiečius. Šį sekmadienį (gegužės 8 d.) 17 valandą turėjusios vykti VMFD „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Atlanto“ rungtynės įvyks 13.30 val. Vilniaus „Sportimos“ manieže.
Rungtynių akimirka
VMFD „Žalgirio“ ekipa / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Atsižvelgę į tai, kad žalgiriečių varžovai šiuo metu yra gilioje finansinėje duobėje, „Žalgirio“ vadovai klaipėdiečiams finansuos kelionę į Vilnių. „Atlanto“ žaidėjai į sostinę atvyks „Žalgirio“ pasamdytu autobusu, skelbia zalgiris-vilnius.lt.

Klaipėdos „Atlanto“ dublerių komanda dėl finansinių sunkumų negalėjo atvykti į septintojo turo rungtynes su „Mažeikių“ ekipa. Klaipėdiečiams buvo įskaitytas techninis pralaimėjimas 0:3. Kad situacija nesikartotų, kartu su pagrindine komanda į Vilnių atvykusiems „Atlanto“ dubleriams „Žalgiris“ savo lėšomis išnuomos sostinės „Vingio“ stadioną. Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Atlanto“ antrųjų komandų įvyks taip pat gegužės 8 d., 17 val.

„Labai gerai prisimename sunkius „Žalgirio“ laikus, kai mums reikėjo pagalbos, todėl puikiai suprantame Klaipėdos „Atlantą“. Tada atsirado žmonių, padėjusių mums, dabar mes padedame klaipėdiečiams, – sakė VMFD „Žalgirio“ vykdančioji direktorė Vilma Venslovaitienė. – Mūsų futbolo bendruomenė yra per maža, kad iškilus problemai nesistengtume padėti vieni kitiems.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius