Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zinedine'as Zidane'as: už Garethą Bale'ą verta mokėti didelius pinigus

Madrido „Real“ klubo ambasadorius ir legendinis futbolininkas Zinedine'as Zidane'as teigia, kad didieji Europos klubai įpirktų puikų sezoną sužaidusį „Tottenham“ saugą Garethą Bale'ą.
Zinedine'as Zidane'as
Zinedine'as Zidane'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praeitą savaitę Velso rinktinės lyderis buvo apdovanotas geriausio metų lygos žaidėjo ir geriausio jaunojo futbolininko titulais, tačiau dar neaišku, ar puikią formą demonstruojantis futbolininkas padės Londono klubui ir kitą sezoną.

Saugas jau kurį laiką siejamas su persikėlimu į kitą klubą. Labiausiai minima Madrido „Real“ ekipa, kurios ambasadorius Zinedine'as Zidane'as teigia, kad G.Bale'o kaina nėra kliūtis didiesiems Europos klubams.

„Po tokio puikaus sezono jaunas žaidėjas gali tapti vienu iš brangiausių visų laikų futbolininku, jeigu nuspręs palikti „Tottenham“. Klubas gali reikalauti 40, 50, o gal net ir 60 milijonų svarų sterlingų už jį, bet trys ar keturios komandos pasaulyje galėtų sumokėti tokią sumą“, – kalbėjo legendinis saugas.

„Klubas, nusipirkęs G.Bale'ą, turėtų geriausią žaidėją Europoje šį sezoną. O jis dar jaunas, todėl aukščiausiame lygyje galėtų žaisti dar bent 10 metų“.

Pats Bale'as bandė paneigti bet kokias kalbas apie persikėlimą į kitą klubą: „Tai tik kalbos, negaliu jų sustabdyti. Koncentruojuosi ties savo žaidimu ir stengiuosi žaisti kaip įmanoma geriau bei padėti savo komandai“.

Tarp pretendentų įsigyti šį saugą minimi Madrido „Real“, Miuncheno „Bayern“, „Paris St.Germain“ ir „Barcelona“ klubai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius