Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zlatanas Ibrahimovičius pažadėjo Jurgenui Kloppui: „Atvyksiu už dyką į „Borussia“ ekipą“

Geriausio pasaulio futbolininko – „Ballon d'Or“ ceremonijoje žaidėjai ir treneriai turėjo galimybę akis į akį susitikti bei pasikalbėti. Švedijos rinktinės atstovas Zlatanas Ibrahimovičius nepraleido progos ir Jurgenui Kloppui pareiškė, kad jis norėtų atvykti į Dortmundo „Borussia“.
Zlatanas Ibrahimovičius
Zlatanas Ibrahimovičius / „Scanpix“ nuotr.
Pirmadienį abu minėti asmenys dalyvavo prestižiškiausioje futbolo žaidėjų apdovanojimo ceremonijoje. PSG žvaigždei atiteko trofėjus už gražiausią įvartį, o J.Kloppas varžėsi dėl geriausio trenerio vardo.

„Kada mane įsigysi?“, – paklausė vokiečio Z.Ibrahimovičius.  Vokietijos vicečempionų treneris atkirto: „Tuomet turėsiu parduoti visą komandą.“

„Ne, aš jums nieko nekainuosiu, nes atvyksiu už dyką“, – tęsė pokalbį Švedijos rinktinės narys. „Tikrai atvyksi už dyką?“, – nustebo J.Kloppas.

Buvęs „Barcelona“ ekipos puolėjas Z.Ibrahimovičius juokdamasis pridūrė: „Šis pokalbis nėra skirtas PSG prezidentui, tačiau aš prie “Borussia„ komandos prisijungsiu nemokamai“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius