Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 19

20 tūkst. litų nuo pokerio stalo – parama Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulio klubui

Lietuvos ledo ritulio rinktinės nariai, žinomi Lietuvos sportininkai ir pramogų verslo žvaigždės trečiadienio vakarą rinkosi kompanijos „Unibet“ organizuojamame sportinio pokerio turnyre, skirtame Lietuvos ledo rituliui paremti.
Pokeris
Pokeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prie pokerio stalo susirinkę svečiai iškovojo 20 tūkst. litų, kuriuos „Unibet“ skirs vienintelei profesionaliai Lietuvos ledo ritulio ekipai – Elektrėnų „Energijai“.

„Skirdami lėšų Lietuvos ledo rituliui norime prisidėti prie šios sporto šakos populiarinimo. Matome, kad lietuviai ja domisi, tačiau finansinės paramos labai trūksta. Tikimės, kad labdaringas sportinio pokerio turnyras yra sėkmingos tolesnės partnerystės pradžia“, – sakė „Unibet“ atstovas Arnas Janickas.

„Ši „Unibet“ parama yra labai svarbi ne tik ne pačius geriausius laikus išgyvenančiai Lietuvos ekipai, bet ir apskritai ledo rituliui. Už surinktas lėšas ketiname surengti ledo ritulio šventę Vilniuje“, – tvirtino Lietuvos ledo ritulio rinktinės narys ir pramogų verslo žvaigždžių ledo ritulio klubo „Hockey Punks“ įkūrėjas Martynas Šlikas.

Restorane „Havana Social Club“ vykusiame sportinio pokerio turnyre geriausiai pasirodė reklamos srityje dirbantis Lukas Mulevičius. Jis nurungė kitus dalyvius ir iškovojo kelialapį į europinį „Unibet Open“ pokerio turnyrą, į kurį susirinka įvairių šalių pokerio žaidėjai, sporto bei pramogų pasaulio garsenybės.

„Keistai, bet smagiai, – paklaustas, kaip jaučiasi, sakė Lukas. – Pokerį dažniausiai žaidžiu su draugais, o panašiame turnyre esu dalyvavęs tik vieną sykį. Manau, kad mane lydėjo naujoko sėkmė.“

Nedaug iki pergalės trūko ir kitiems turnyro dalyviams – Lietuvos ledo ritulio rinktinės nariams Petrui Nausėdai, M.Šlikui, penkiakovininko Edvino Krungolco žmonai Vestai.

Per pokerio vakarą laimingomis kortų kombinacijomis ledo rituliui buvo surinkta 19,7 tūkst. litų dydžio parama, kurią „Unibet“ suapvalino ir skirs 20 tūkst. litų. Daugiausia prie paramos ledo rituliui prisidėjo lenktynininkas Nemunas Dagilis.

Sportinio pokerio turnyrą interneto lošimų bendrovė „Unibet“ organizavo bendradarbiaudama su Elektrėnų „Energijos“ ir „Hockey Punks“ ledo ritulio klubais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius