-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 18

2015 metų Europos mėgėjų komandiniam golfo čempionatui pasirinkta Lietuva

Lietuvos golfo bendruomenę pasiekė gera žinia – mūsų šalis pirmą kartą gavo leidimą 2015 metų rugsėjo pradžioje surengti Europos mėgėjų komandinį golfo čempionatą.
Golfo čempionatas
Golfo čempionatas / Vytauto Mikaičio nuotr.
Temos: 1 Golfas

Penkias dienas truksiantį čempionatą organizuos Europos golfo asociacija (EGA), jis bus rengiamas „National Golf Resort“ klube Klaipėdoje. Tai bus pirmasis tokio lygio turnyras, vyksiantis Lietuvoje.

Čempionate turėtų dalyvauti 16-18 Europos šalių rinktinės, iš viso apie 140 žaidėjų. Prieš „National Golf Resort“ suteikiant teisę surengti europinio lygio turnyrą liepą Lietuvoje lankėsi EGA atstovas Arnaud'as

Baratcabalas, kuris vertino aikštyno būklę ir regiono infrastruktūros tinkamumą rengti tarptautinius turnyrus. Prancūzui tiek aikštynai, tiek infrastruktūra paliko puikų įspūdį, ir jis Lietuvą savo ataskaitoje įvertino palankiai. Tai ir lėmė teigiamą EGA sprendimą dėl čempionato Lietuvoje.

„Tai didžiulis pripažinimas ir klubui, ir Lietuvai – tik neseniai pradėjusi populiarinti golfą šalis sulaukė tarptautinio pasitikėjimo. Lietuva gaus unikalią galimybę pristatyti save kaip turizmui patrauklią šalį, turinčią puikius golfo aikštynus ir pajėgią rengti tarptautinio lygio sportinius renginius. Lietuvos vardas skambės tarptautinėje žiniasklaidoje, tai paskatins užsienio šalių domėjimąsi Lietuva ir, tikimės, padės suaktyvinti atvykstamąjį turizmą“, – sako Lietuvos golfo federacijos prezidentas Rolandas Dovidaitis.

EGA, bendradarbiaudama su Europos šalių golfo federacijomis, kasmet organizuoja apie 20 Europos čempionatų – tiek vyrų, tiek moterų, komandinių ir individualių, apimančių įvairias amžiaus grupes. Asociacija, kuriai priklauso 44 šalys narės, siekia skatinti golfo vystymąsi, šalių bendradarbiavimą golfo srityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius