Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 02

50 proc. nuolaidos krepšinio arenose – su „Mokipay“

Lietuvoje įsibėgėja mobiliųjų mokėjimų paslauga „Mokipay“ – plečiasi tokius mokėjimus priimančių verslų tinklas, atsiranda daugiau nuolaidų paslaugos naudotojams. Aktyviausiai šiuo metu „Mokipay“ pakuotes perka krepšinio gerbėjai – jiems visose Europos krepšinio čempionato arenose atsiskaitant „Mokipay“ suteikiama 15 proc. nuolaida maistui ir gėrimams, o per atskirai skelbiamas „laimės valandas“ – net ir 50 procentų.
DSC_0766
DSC_0766

Mokant „Mokipay“, už prekes ir paslaugas galima atsiskaityti patogiau nei kortele ar grynaisiais pinigais – tiesiog prie terminalo pridėjus mobilųjį telefoną, turintį specialų lustą. Tapti „Mokipay“ vartotoju galima už 10 ar 30 litų įsigijus paslaugos pakuotę. Sumokėti pinigai iškart papildys vartotojo „Mokipay“ sąskaitą ir galės būti skirti pirkiniams.

„Europos krepšinio čempionatas yra pati geriausia galimybė pristatyti „Mokipay“ Lietuvos gyventojams ir svečiams iš užsienio. Pastebime, kad žmonės yra smalsūs, geranoriški ir noriai perka paslaugos pakuotes, norėdami išbandyti Lietuvoje sukurtą pasaulinę naujieną. Žinoma, žmones vilioja ir galimybė už gėrimus ir užkandžius krepšinio arenose mokėti mažiau“, – sakė „Mokipay Europe“ įkūrėjas Markas Zbarskis.

Pasak jo, stengiamasi, kad atsiskaitydami „Mokipay“ visada gautų naudos. Šią savaitę visose arenose taikomą 15 proc. nuolaidą, kitą savaitę ją pakeis kita akcija. Dažnai pasiūloma ir ypač didelių nuolaidų. Pavyzdžiui, rugsėjo 2 d. atsiskaitantiems visose arenose nuo 20 iki 21 val. „Mokipay“ grąžins 50 proc. sumokėtų pinigų (sumos limitas yra 50 Lt).

Tarp kitų pasiūlymų pradedantiems naudotis „Mokipay“ – Lietuvos krepšinio federacijos kartu su „Mokipay“ naujiems paslaugos vartotojams dovanojami 3 tūkst. „Molten“ kamuolių. Tokie pat kamuoliai buvo naudoti 60 tūkst. lietuvių siekiant pasaulio kamuolio mušinėjimo rekordo. Kamuolius galima gauti „Mokipay“ pakuotes perkant kai kuriuose „Omnitel“ salonuose.

Be to, Europos krepšinio čempionato laikotarpiui įsigyti „Mokipay“ yra paprasčiau, nei įprasta. Tai padaryti dabar galima be specialaus „Mokipay“ vartotojo pakvietimo, visuose „Coffee Inn“ kavinėse, „Omnitel“ salonuose didžiuosiuose miestuose, o nuo kitos savaitės – „R-KIOSK“ kioskuose. „Mokipay“ pardavimo ir mokėjimų tinklas toliau plečiamas.

Pirmoji pasaulyje Europos krepšinio čempionato metu pristatydama plačia apimtimi įdiegtą tokią mokėjimo sistemą, Lietuva inovacijų srityje aplenkė Londone kitąmet vyksiančių Olimpinių žaidynių rengėjus, taip pat – „Google ruošiamą mokėjimų paslaugą „Google Wallet“.

Lietuvos bendrovės „Mokipay Europe“ inovatyvi mobiliųjų mokėjimų paslauga sukurta naudojant bekontaktę NFC (angl. Near Field Communication) technologiją. Paslauga dabar gali naudotis „Omnitel“ abonentai ir „Omnitel Extra“ vartotojai.

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius