Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 07

Baidarininkų duetas – pasaulio čempionato Maskvoje 1000 m rungties finale

Rusijos sostinėje vykstančių planetos baidarių ir kanojų irklavimo pirmenybėse vietą pagrindiniame finale tarp devynių įgulų užsitikrino baidarininkai Ričardas Nekriošius ir Andrejus Olijnikas.
Ričardas Nekrošius (dešinėje) ir Andrejus Olijnikas
Ričardas Nekrošius (dešinėje) ir Andrejus Olijnikas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vyrų dviviečių baidarių 1000 m rungties trečiajame atrankos plaukime lietuviai buvo treti (3 min. 16,294 sek.), pralaimėję tik vengrams Tiborui Hufnageliui ir Rolandui Kokeny'iui (3:14,364) bei kanadiečiams Danieliui Reardonui ir Andrew Jessopui (3:15,405).

Dar sėkmingiau R.Nekriošius ir A.Olijnikas pasirodė trečiajame pusfinalio plaukime finišavę antri (3:19,867) bei aplenkę varžovus iš Suomijos, Lenkijos, Didžiosios Britanijos, Estijos, Ukrainos ir Belgijos.

Lietuvius pusfinalyje aplenkė tik trečiąjį pusfinalio plaukimą laimėję rusai Ilja Medvedevas bei Antonas Riachovas (3:18,999).

Penktadienį čempionate Maskvoje startuos likę Lietuvos rinktinės nariai kanojininkai Jevgenijus Šuklinas, Tomas Gadeikis ir Rūta Dagytė, baidarininkai Ignas Navakauskas, Tadas Čižas, Aurimas Lankas bei Edvinas Ramanauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius