Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 14

Baigėsi sportinių šokių festivalis „Vilnius dance festival 2010“

Vilniuje baigėsi dvi dienas trukęs sportinių šokių festivalis „Vilnius dance festival 2010“. Festivalio renginiuose dalyvavo per 100 šokėjų porų, kurios atstovavo 12 pasaulio valstybių. Žiūrovai ir festivalio dalyviai galėjo stebėti ir stipriausių pasaulio šokėjų parengtą šou programą.
Arūnas Bižokas ir Katiuša Demidova
Arūnas Bižokas ir Katiuša Demidova / 15min.lt
Temos: 1 Vilnius

Žiūrovus džiugino Pasaulio profesionalų standartinių šokių čempionai Arūnas Bižokas su Katiucha Demidova, Pasaulio profesionalų dešimties šokių čempionai Iveta Lukošiūtė su Ghermanu Mushtuk bei Pasaulio profesionalų Lotynų Amerikos šokių taurės ir Europos čempionatų finalistai Justinas Duknauskas su Ekaterina Lapaeva.

Sportinių šokių varžybas Standartinių šokių grupėje laimėjo pora iš Italijos Gaetano Iavarone ir Emanuela Napolitano, antri liko pora iš Anglijos, treti Rusijos atstovai.

Lotynų Amerikos šokių grupėje nugalėtojais tapo Ukrainos pora Dmitro Vlokh ir Ekaterina Vaganova, antri liko pora iš Italijos, treti Rusijos atstovai.

Į finalines varžybas patekusi Lietuvos pora Arminas Kaučiauskas ir Viktorija Naumčik gruodžio mėnesį dalyvaus Paryžiuje vyksiančiame Pasaulio čempionate. Lietuvos sportinių šokių asociacija šiai porai apmokės visas pasiruošimo ir dalyvavimo šiame Pasaulio čempionate išlaidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius